AKTUELNO

Ostanite uz televiziju Pink, jer su upravo počele "Pinkove zvezde"!

Najgledanije pevačko takmičenje u regionu, "Pinkove zvezde", došlo je do petog kruga, u kom je mnogo toga drugačije.

Večeras je na redu druga emisija ovog kruga, u kojem se šest grupa od po dva kandidata svojim glasom bore za naklonost žirija. Šestoro prolazi dalje, a šestoro će se takmičiti u baražu, gde će dobiti još jednu šansu da se pokažu pred žirijem.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan Kalinuić je objasnio pravila na početku emisije, naglasivši da od njih 12, dvoje ispada, dok desetoro prolazi u šesti krug, pa odmah zatim najavio žiri.

Maja Nikolić, Miroljub Aranđelović Kemiš, koji menja Draganu Mirković i ove subote, Zorica Brunclik, Dara Bubamara i Šaban Šaulić, koji je odsustvovao iz žirija samo jednu epizodu, ocenjivaće pevanje večerašnjih kandidata.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je Milan pozvao kralja narodne muzike da podigne svoju stolicu, Dara nije skrivala svoju sreću što se njen omiljeni član žirija vratio na svoje mesto.

- Jupi, jupi - ponavljala je pevačica.

Šaban je prokomentarisao da bolje publike nema posle aplauza kojim je pozdravljen.

Foto: TV Pink Printscreen

- A, pa kad sam ja doveo moju familiju - našalio se tada Kemiš.

- Šaban nam duguje jedno pecanje posle ovog snimanja i ti ćeš nam spremiti ribu, ali prvo da je uloviš i što ostane u Krčedinu zauvek je u Krčedinu - rekla je Maja Šabanu.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ma mora da bude stroga diskrecija - složio se Šaulić.

Ostanite uz televiziju Pink, jer vas čekaju fantastični pevači, buduće velike zvezde, a večerašnje veče će biti posebno zanimljivo zbog toga što su na crvenim stolicama kumovi - Šaban i Kemiš, što znači da će energija u žiriju biti znatno drugačija.

Autor: V. T.

#Dara Bubamara

#Maja Nikolić

#Miroljub Aranđelović Kemiš

#Pinkove zvezde

#Zorica Brunclik

#Šaban Šaulić

'