AKTUELNO

Žiri joj je skrenuo pažnju da se oslobodi treme i straha jer je vrhunski pevač.

Takmičarka Petra Blagojević večeras u emisiji ''Pinkove zvezdice'' predstavila se pesmom ''What's up'' koju u originalu izvodi "4 Non Blondes". Ona je dobila svih pet, ali žiri je istakao da ovo nije njen najbolji nastup.

Foto: TvPink Printscreen

- Ovo nije bilo ono kako smo mi navikli. Što se pevanja tiče, u sedmom smo krugu i o tome više nema potrebe pričati. Ti si dobra pevačica i hoću sledeći put da te vidim u punom sjaju - kazao je Sergej.

Foto: TvPink Printscreen

- Prošli put smo pričali o tome da ti nemaš razloga da imaš strah i tremu na bini. Došla si u sedmi krug jer si ti muzikalna i talentovana. Nema razloga da ti podrhtava glasić - poručila je Jelena Petri.

Foto: TvPink Printscreen

- Ostao sam dole da slušam i čini mi se da si jedna od boljih večeras. Nemam šta da diram, meni je sve to bilo okej - dodao je Milan Stanković.

- Na početku si bila staložena i mirna, nešto se dogodilo. Ostao je taj buntovnički pristup i ako ništa drugo zbog te tvoje prepoznatljivosti ti si dobila svih pet - otkrila je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

- Ova pesma deluje lako ali nije. Nemoj da nam dolaziš u osmi krug sa s tremom i strahom - savetovao je Sale takmičarku.

Autor: B. Radonić

#Petra Blagojević

#Pinkove zvezdice

'