AKTUELNO

Lepa izvedba ove pesme iako je nisam ranije čuo - hvalio je Sale takmičarku.

Sara Asanović večeras u ''Pinkovim zvezdicama'' pevala je pesmu ''Neveni žuti'' koju u originalu izvodi grupa ''Novi Fosili''. Milan nije bio zadovoljan nastupom, pa je takmičarka dobila četiri glasa.

Foto: TvPink Printscreen

- Lepa izvedba ove pesme iako je nisam ranije čuo. Ali i dalje taj tvoj glas sa tim nekim vazduhom mene potpuno kupuje i dalje. Osvajaš me tim tvojim glasom. To što ti imaš u svom glasu to je i pesak i flah i sve to nekako zvuči vazdušasto dobro. Meni je bilo lepo, ali dobila si četvoruku, a Milan će ti reći zašto - kazao je Sale.

Foto: TvPink Printscreen

- Meni je jako žao što nisam gledao tvoj nastup. Mnogo si slatka. Ono što sam ja dole čuo i Leontinina i Jelenina faca nisu mi rekle da se gore nešto spektakularno dešava. Zato četvorka - objasnio je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja ću samo malo da pojasnim. Slažem se da se tu ništa nije dogodilo. Ti poprilično si i stilski i po godinama u skladu sa prethodnom takmičarkom. Mi smo morali da uporedimo tebe i nju koja u svojoj interpretaciji ima velike ekspredije. Ti si mnogo stisnuta, zašto? Opusti se, samo si čačkala kosu - objasnila je Leontina i dodala da je Sara bila izuzetno ravna u svojoj interpretaciji i da se vidi njena trema i strah.

Foto: TvPink Printscreen

- Moje viđenje situacije, meni si bila super, to je bilo fino i slatko. Tvoja boja glasa nam uvek prija. Ne mogu da kažem da nije bilo dobro, sledeći put samo budi malo opuštenija - savetovao je Sergej takmičarku.

- Saša ti je pokazao da se nasmeješ i opustiš. Uživaj na sceni - dodala je Leontina.

Autor: B. Radonić

#Pinkove zvezde

#Sara Asanović

'