AKTUELNO

Kemiš je nadaleko poznat - pecnula je Maja Zoricu.

Prvi se u četvrtoj grupi predstavio Albert Bakić (21) pesmom Adila Maksutovića ''Laku noć''.

Foto: Printscreen

Drugi u četvrtoj grupi predstavio se Hamza Sokolović (21) pesmom ''Oči jedne žene''.

Foto: Printscreen

Albert je za drugu pesmu odabrao ''Kilo gore kilo dole'', dok je Hamza izabrao ''Zbog tebe sam vino pio''.

Sve vreme dok je Albert pevao pesmu ''Kilo gore kilo dole'', Zorica se uvijala oko Kemiša, a on je uživao dok ju je gledao.

Foto: Printscreen

To je moja pesma, samo što se Kemiš ne ljuti što imam kilo gore, kilo dole - rekla je Zorica, a Dara Bubamara se pobunila što niko nije primetio da je i ona igrala uz tu pesmu.
Daro, ti si riba do bola - udelila je Zorica kompliment mlađoj koleginici, a ona je otkrila da naporno vežba i da je smršala čak šest kilograma.

Foto: Printscreen

I Maja Nikolić je pohvalila Darin izgled, a Bubamara je uzvratila Zorici kompliment.

Hamza je odlično otpevao drugu pesmu, u prvoj ga nisam osetila, a druga je bila desetka. Albert je imao bolji odabir pesama za dokazivanje, ali ovde nijanse odlučuju - prokomentarisala je Maja kandidate.

Foto: TvPink Printscreen

Dva različita vokala, dva različita stila, nijanse su u pitanju - rekao je Kemiš.

Foto: Printscreen

Hamza je mnogo radio na sebi, i sada je jedan savršeni pevač za budućnost. Hamza je bio tehnički savršen, a Albert je imao dušu koja je izašla čak i iz pesme koja ne mora da ima emociju. Probaću da se ne onesvestim jer ne znam za koga ću da glasam, ovo je za mene jedna od težih odluka - prokomentarisala je Zorica.

Maja je pre proglašenja kandidata koji prolazi u šesti krug, izrazila želju da se Kemiš u sledećoj emisiji pojavi go, a onda je rekla Zorici da joj se Kemiš udvara.

A što to tebi Majo smeta, kad meni ne smeta? Što bih se ja ljutila - rekla je Zorica, a Maja joj je poručila da je njen supurg nadaleko poznat i da ''ume'' i da sve pevačice hoće kod Kemiša.

Foto: TvPink Printscreen

Nemoj da hvališ konja kog nisi jahala - odbrusila je Zorica Maji.

Odlukom stručnog žirija, u šesti krug takmičenja iz četvrte grupe direktno se plasirao Albert Bakić, dok će se Hamza Sokolović u baražu boriti za prolazak u naredni krug takmičenja.

Foto: Printscreen

Autor: M. K.

#Maja Nikolić

#Miroljub Aranđelović Kemiš

#Zorica Brunclik

'