AKTUELNO

Životni saputnik poznate folk pevačice nakratko će se naći u ulozi sudije u "Pinkovim zvezdama".

Biznismen Toni Bijelić, suprug folk dive Dragane Mirković, ovih dana imaće operaciju krvnih sudova u austrijskoj prestonici, zbog čega će pevačica nakratko napustiti sudijsku stolicu "Pinkovih zvezda" kako bi bila uz svog supruga, a na njeno mesto stiže jedan od najpoznatijih muzičara sa ovih prostora.

Foto: Kobra

Reč je o harmonikašu Miroljubu Aranđeloviću Kemišu, koji će u najpopularnijem muzičkom takmičenju biti smešten tik do svoje supruge Zorice Brunclik.

Foto: Pink.rs

Kemiš je poznat kao neko ko u stopu prati svoju suprugu i pruža joj neophodnu podršku, pa nema sumnje da je Zorica bila presrećna kada je poziv za žiriranje dobio i njen voljeni Kemiš, pored kojeg će se u čuvenoj crvenoj stolici osećati dosta prijatnije.

Foto: TvPink Printscreen

S obzirom na to da već nedeljama unazad folk zvezda ratuje sa svojom koleginicom Majom Nikolić, koja koristi svaku priliku da joj suprotstavi mišljenja i prozove je pred svima, biće interesantno videti na koji način će u odbranu svoje supruge stati Kemiš. Kako će se poznati harmonikaš snaći u novoj profesionalnoj ulozi, ostaje da vidimo u nekom od narednih izdanja "Pinkovih zvezda" na Televiziji Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: Pink.rs

D. T.

#Dragana Mirković

#Maja Nikolić

#Miroljub Aranđelović Kemiš

#Pinkove zvezde

#Toni Bijelić

#Zorica Brunclik

#Zvezde

#pevačica

'