AKTUELNO

Mesto legende narodne muzike u "Pinkovim zvezdama" zauzeće svima poznato ime u domaćoj muzičkoj industriji.

Došlo je do izmena u stalnoj postavi žirija "Pinkovih zvezda", najpopularnijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima - zbog operacije supruga Tonija Bijelića, folk zvezda Dragana Mirković bila je primorana da nakratko napusti crvenu stolicu. Međutim, ovo nije jedina izmena kada su članovi žirija u pitanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako Pink.rs saznaje, kralj narodne muzike Šaban Šaulić neće prisustvovati današnjem snimanju novog izdanja "Pinkovih zvezda", a produkcija mu je već pronašla zamenu.

Foto: Printscreen Youtube

Nije uspeo da stigne na snimanje zbog toga što je za radio za vikend u dijaspori, pa nije stigao da se na vreme vrati u Srbiju i prisustvuje snimanju. Čim je saznao da mu je pomeren let, on je obavestio produkciju da neće stići na snimanje, pa su mu brzo pronašli zamenu - otkrio je dobro obavešteni izvor za naš portal i dodao da će Šabanovu sudijsku stolicu nakratko zauzeti Damir Handanović, poznati hitmejker i muzički urednik Televizije Pink.

Foto: YouTube screenshot

Nema sumnje da će Handanović svojim stručnim savetima u velikoj meri pomoći talentovanim mladim pevačima, a kako će se snaći u komunikaciji sa kolegama iz žirija, ostaje da vidimo u nekoj od narednih emisija.

J. V. / D. T.

#Damir Handanović

#Dragana Mirković

#Pinkove zvezde

#pevač

#pevačica

#Šaban Šaulić

'