AKTUELNO

Brunclikovu su sustigle emocije, pa je u crvenoj stolici plakala kao kiša.

Tanja Nikolić Čukić ima 30 godina i dolazi iz Zaječara, a u ''Pinkovim zvezdama'' predstavila se pesmom ''Ako treba mogu to'' Verice Šerifović.

- Tanja, najbolji tvoj nastup do sad. Svaka čast. Ja sam posumnjala u tebe i mislila sam da ne znaš narodnjake da pevaš, ali večeras si pokidala. Sad si me oduševila. Fenomenalno si otpevala. Šaban i ja smo se sve vreme ježili -ushićeno je rekla Bubamara.

Foto: TvPink Printscreen

- Ovo je strašna pesma. Verica peva maestralno, ali Tanja je bila blizu. Ona je ovo otopevala sa toliko emocija kao da je to ona snimila. Ti si se igrala sa ovom pesmom - tvrdio je Šaban.

- Mene je rasplakala. Ali, svejedno, ušla si nesigurno i ja sam se prestravila. Nisam se nadala da će se posle toga desiti ovaj potop emocija. Ja bih se sada isplakala kao oblak - oduševljena je bila Zorica koja je još uvek pričala kroz suze.

Foto: TvPink Printscreen

- Narodnu muziku jako lepo pevaš, a to je mnogo teško. To je nešto što je za pohvalu kod tebe. Znaš baš da nas iznenadiš i ovo večeras je bilo stvarno sjajno - hvalila je Dragana Mirković takmičarku.

- Ja se slažim sa Darom da je ovo tvoja najbolja interpretacija. Ja volim kada neko ima emociju i zna da prenese ovako skupu pesmu i emociju - rekla je Maja.

Marijana Kankaraš iz Bara ima 24 godine i u večerašnjoj emiisji predstavila se pesmom ''Moj dilbere''.

- Ja sam uvek kritikovala Marijanu, ali moram da ti kažem, večeras si ubila. Od srca mislim to. Stvarno si luda večeras. Ovo na kraju je bilo totalno bez falša, fenomenalo. Uvek imaš neke komentare, ali večeras ja stvarno nemam nikakve zamerke - rekla je Dara.

- Ti si neki meraklija, žena veseljak - istakao je Šaban.

Foto: TvPink Printscreen

- Na muziku bi dala sve para - iskrena je bila takmičarka.

- Sve je bilo dobro i ovo je teška pesma. Vidi se da ti voliš ovakve pesme jer si meraklija - dodao je Šaban.

- Sve žanrove si spojila i nema sumnje da se ti dobro igraš sa tim. Što je rekla Dara, stvarno si luda - rekla je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

- Marijana, ti si najsimpatičnija profesorka koju sam ja do sad videla. ja bih volela da si ti meni bila profesorka i ja bih te volela. Beskrajno si velesla i to prelazi na nas - oduševljena je bila Dragana Mirković.

- Ja moram da budem iskrena do koske. Izazvala si u meni osećanje da se u nekim trenucima meni tvoja interpretacija jako dopadala, a u nekim momentima mi se ništa nije sviđalo. Na kraju mi se sve svidelo - iskrena je bila Zorica.

Autor: B. R.

#Pinkove zvezde

'