AKTUELNO

Iako je pevala tačno, članovim petočlanog žirija ne dopada se njena boja glasa i tvrde da je piskava.

Mina Mladenić ima 18 godina i dolazi iz Kragujevca, a u četvrtom krugu ''Pinkovih zvezda'' predstavila se pesmom Snežane Đurišić ''Kako da se pomirim sa tim''.

- Draga, ti si iz kruga u krug sve mršavija i mršavija. Je l' tebi teško pada ovo takmičenje? Takav glasić lepo kontrolišeš i otpevala si to više nego korektno. Nemam zamerku, dopada se to meni - kazala je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

- Lepo je to izlazilo i lepo ti pevaš. Samo se meni nije dopalo kako si zvučala jer je pisakvo - iskrena je bila Dara.

- Iskrneo rečeno, ti si bila najtačnija i najčistija, ali to zaslužuje neku masnu boju. Ti si tanana i mene nisi ubedila - istakla je Zorica Brunclik.

- Sve je tačno što ti je rekla Zorica. Ti sve to lepo otpevaš, nema falširanja, ali ta boja nam je toliko ušla u glavu kao nešto što nije u redu. Da je malo drugačije , bilo bi bolje, ali to je dar od Boga. Kao da tebi ta boja smeta, ubi te ta pusta boja glasa - iskren je bio Šaulić.

Foto: TvPink Printscreen

- Jako slatko pevaš i refren je bio čvrst i siguran. Da se ne ponavljam, sve je što su ti rekle kolege je istina, ali činjenica je da si u četvrtom krugu znači da ti jako lepo pevaš. Ja sam zadovoljna sa tobom večeras - zaključila je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

Žiri je glasao i njihovom odlukom direktno u peti krug takmičenja prošla je Dragica Bojanić sa najvišim ocenama, dok su ponovo pevale Mina Mladenić, koja je imala najmanje ocene, i Zorana Stefanov. Nakon baražnog dela kada su takmičarke pevale u pratnji orkestra. Posle baražnog dela emisije, u dalje takmičenje otišla je Zorana Stefanov.

Autro: B. R.

#Pinkove zvezde

'