AKTUELNO

Zorica i Maja nisu mogle da prestanu da se raspravljaju.

Prva takmičarka četvrte grupe koja se borila za prolazak u dalji krug je Sofija Obradović koja je pevala pesmu "Ne spominji ljubav" od Marije Šerifović.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja Nikolić je toliko bila oduševljena da je aplaudirala uz reči "nemam reči, majke mi".

- Prelepo! Jedna reč - veličanstveno - bila je kratka ona.

Foto: TV Pink Printscreen

- Sofija, neobična ti je matrica i stvarno se treba snaći sa tom melodijskom linijom i na tome ti svaka čast. Apsolutna desetka. Ti si sjajna. Svaka čast - rekla je Dragana.

- Tako su te lepo ishvalilai i to stoji, ali je bilo nečistih tonova. Ali interpretacija je bila savršena, a nečiste tonove ćeš lako izbrisati - prokomentarisala je Zorica, posle čega je Maja počela da brani takmičarku.

Foto: TV Pink

Dara joj je zamerila što je sve vreme bila visoka, pa je Maja ponovo stala na Sofijinu stranu i prekidala Daru dok je komentarisala.

Posle toga je i Šaban rekao da je čuo falš na kraju prve strofe, ali je sve ostalo pohvalio.

- Ja sam, zahvaljujući Šabanu, večeras shvatila da postoje dlakava jaja, jer je Šaban tražio dlaku u jajetu - dobacila je ponovo Maja i nastavila da je brani.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja drugi put čujem da je triola pomenuta i moram da kažem da Majina definica da je triola nežni triler nema veze sa životom. Triola je podeljena nota na tri dela bez obzira na njenu vrednost. To nije isto, to veze sa trilerom nema - objasnila je Zorica.

- Triler imaju folk pesme, a triole imaju pop pesme - odgovorila joj je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Zorica nije htela da odsutane, pa je Maja promenila taktiku.

- Gospođo ministarka, imate li neku tezgu da dođem da kupim nešto - počela je ona sa svojim provokacijama.

Foto: TV Pink Printscreen

- Da te pitam, Majo, a što ti mene zoveš ministarkom? - pitala ju je Zorica, na šta joj je Maja rekla da joj Zorica "liči na pokondirenu tikvu".

Foto: TV Pink Printscreen

- Koliko ja znam, Majo, ti postiš. E, vidiš, u Bibliji piše da greh ne ulazi na usta, nego izlazi iz usta, a ti si se toliko puta ogrešila o mene, evo i večeras - rekla joj je Zorica, pa ju je Maja prekinula sa izjavom da je brunclikova vređala svakog člana žirija.

- Kad nešto ne znaš, priznaj - rekla joj je kratko Zorica vrativši se na priču o trioli i trileru, čime je Maju izbacila iz takta.

Foto: TV Pink Printscreen

- Lepo me, bre dete, zamoli da ti oprostim, da idemo dalje i da pričamo o kandidatima, a ne da lupetaš ti kojekakve gluposti - pokušala je Zorica da završi raspravu, ali joj nije pošlo za rukom.

Foto: TV Pink Printscreen

Dari je u jednom trenutku dosadilo da sluša raspravu, pa je spustila svoju stolicu i dobacivala "smarate".

Foto: TV Pink Printscreen

- Tako smo lepo počeli, tako je bilo fino, ja sam mislila da je to u skladu sa ubeđenjima i postom, ali da ne bi bilo da sam prećutala preko te diplome. Na Vikipediji svako od poznatih ima biografiju i uđete na nju i pročitate sve što vas zanima i kada ukucate ime Maje Nikolić bilo bi logično da piše da ima muzičku školu, ali njena stranica na Vikipediji popunjena je rečenicom da je član Pinkovih zvezda, nigde nikakvo muzičko obrazovanje - ispričala je Zorica.

- Da pitam ja Vas, zašto Vi uvek pravite žrtvu od sebe u svakom rijalitiju i emisiji - odgovorila joj je Maja, na šta je Zorica rekla da "narod vidi sve".

Foto: TV Pink Printscreen

Maja je zatim pričala o Zoričinim koncertima koji su navodno otkazani, što Zorica nije htela da komentariše.

Foto: TV Pink Printscreen

- Melika, Melika, ajmo - počela je da viče i Dara, nestrpljiva da se rasprava završi.

- Ako se neko posvađao ozbiljno u ovoj emisiji, to smo Dara i ja. Daro, ajde razveseli jednom voditelja. Uradi za mene jednom ovako - rekao je Milan pokazujući da želi da Dara pokaže grudi.

Foto: TV Pink Printscreen

- Milane, ako to treba da smiri situaciju, oprosti za sve - rekla je ona i raširila sako, za šta je dobila gromoglasan aplauz, da bi posle toga od Dare dobio oproštaj, a onda je i on pokazao svoje grudi Dari.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja, ipak, nije mogla da stane.

Foto: TV Pink Printscreen

- Šta mislite, da Maja Nikolić, koja peva džez i koja nije kupila diplomu ne zna da peva folk. Zna! - dobacila je ona, da bi tek onda počela da peva sledeća takmičarka.

Autor: V. T.

#Dara Bubamara

#Maja Nikolić

#Pinkove zvezde

#Svađa

#Zorica Brunclik

'