AKTUELNO

Šaulić je odmah poželeo da sazna gde je Darin apartman.

I treća grupa pevača bila je muška, a prvi je pevao Petar Barović, koji je odlučio da prolaz u sledeći krug izbori pesmom "Srce nije kamen" Tošeta Proeskog.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok je on pevao, Dara Bubamara nije mogla da odoli, pa je ustala da igra, a Dragana i Maja su posle otpevane pesme samo uzviknule "bravo".

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja sam stvarno poludela. Ovaj dečko je stvarno neverovatan - rekla je odmah Dara.

Foto: TV Pink Printscreen

Tada se uključila Maja Nikolić, koja je pohvalila Darin stajling večeras.

- Ja kadgod mi treba inspiracija za sledeću emisiju samo provirim u njen apartman gde ona u donjem vešu šeta onako gola i kažem "Daro, kad je meni dobro" i čim je ona ustala znala sam da ovaj dečko zaslužuje da bude novi Oliver Mandić. Pitajte me kako je videti Daru Bubamaru u donjem vešu i to brutalnom donjem vešu - prokomentarisala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Tada je Dara nastavila da komentariše takmičara.

- Ustala sam zbog ovog dečka. Petre, stvarno izgledaš fantastično, ja tebe vidim kao nekog našeg predstavnika na Evroviziji. Ti si jedan od mojih favorita i jedan dečko koji je ispao - pohvalila ga je pevačica, na šta je Zorica dodala "svetsko a naše".

Foto: TV Pink Printscreen

- I molićemo produkciju, valjda i ja imam nekog džokera, da ga vrate ili u baražnoj emisiji. Mislim na Emila Fetahovića iz Rožaja - rekla je Zorica.

- Ja bih prvo da pitam Daru koji si broj sobe. Čisto onako da promašim svoju sobu, pa kao uđem slučajno - našalio se tada Šaban, a Dara mu je rekla da je zauzeta i da će kod njega doći na pecanje u kupaćem kostimu.

Foto: TV Pink Printscreen

- Bogami, biće to mrešćenje Šabana - dobacio je tada Milan Kalinić, na šta su svi u studiju počeli da se smeju.

- Petre, šta reći. Odlično! Neću više ništa da komentarišem sem da kažem da si odličan - bio je kratak Šaban, a posle su ga pohvalile i Zorica i Dragana i Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Drugi iz ove grupe koji je pevao je Aleksa Savić, koji se odlučio za pesmu "Ostala si uvek ista" Miše Kovača.

I posle njegovog nastupa većina žirija uzvikivala je "bravo".

Foto: TV Pink Printscreen

- Aleksa, ja sam tebe prozvala Džastin Biber i ostajem pri tome! Samo mogu da ponovim ono što sam i Petru rekla, i ti si savršen pevač i ti si savršen za Evroviziju - rekla mu je oduševljena Dragana, sa čim se složila i Maja i dodala da će biti "trka između njega i Petra".

Foto: TV Pink Printscreen

- Lako je meni da kažem da se slažem sa njima, a šta ćemo posle - zapitala se Zorica i zamolila produkciju da pažljivije bira grupe.

Foto: TV Pink Printscreen

Tada se oglasila Maja i našalila se zajedno sa Zoricom, pa joj rekla da je "mnogo poštuje i voli", na šta je Brunclikova odgovorila da je sve videla na televiziji.

- Ti si, dečko, preteran u svemu, i u pevanju i u stajlingu! Savršen si! - rekla je Dara.

Foto: TV Pink Printscreen

I Šaban je za Aleksu imao samo reči hvale, a onda je na red došao treći takmičar.

Autor: V. T.

#Dara Bubamara

#Maja Nikolić

#Pinkove zvezde

#Šaban Šaulić

'