AKTUELNO

U takmičenju dominira folk muzika, a ona se odlučila za drugačiji pravac.

Talentovana Nina Stanimirović sinoć je prošla u naredni krug muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde". Ona se predstavila pesmom "Ružica si bila" "Bijelog dugmeta" i pokupila je brojne komplimente članova žirija.

Pošto se ona uglavnom predstavlja pesmama iz pop i rok muzike, nas je zanimalo da li Nini možda smeta i da li joj je teže s obzirom na to da u žiriju ovog takmičenja dominiraju folk pevači.

Foto: Privatna arhiva

Prvenstveno, muzika koju ja privatno slušam, a i na svojim svirkama pevam je uglavnom pop, rok i džez. To su muzički pravci koje ja najbolje osećam i za koje mislim da mi najbolje leže. Ne mislim da sam izabrala teži put jer smatram da postoji mnogo ljudi koji i dalje slušaju i vole takvu vrstu muzike a to shvatam i iz poruka podrške koje dobijam svakodnevno. Što se tiče žirija, fakat je da dominiraju folk pevači, ali smatram da kada postoji kvalitet nije bitna vrsta muzike - rekla je Nina za Pink.rs.

Foto: Privatna arhiva

Ova mlada pevačica nam je otkrila da su joj muzički uzori Džesi Džej i Ališa Kiz, kao i to ko su domaći izvođači koje najradije sluša.

Najviše volim da slušam Lenu Kovačevic, Aleksandru Radović, Ivanu Peters, Neverne Bebe, a i Suzanu Branković Dinić koja je inače i moja profesorka pevanja u školi Super Voice koja je donekle i "krivac" za moje ovogodišnje pojavljivanje u "Pinkovim zvezdama" - rekla je Nina za naš portal.

Podsetimo se Nininog jednog od nastupa iz prethodnih krugova koji je takođe privukao veliku pažnju.

Autor: M.V.

#Nina Stanimirović

#Pinkove zvezde

'