AKTUELNO

Svaki put donese numeru na drugačiji način, a članovi žirija nikada ne ostaju ravnodušni.

Nikola Nikolić iz Užica ima 42 godine i u ''Pinkovim zvezdama'' predstavio se Luisovom pesmom ''Nekad bilo milo moje''.

- Ovo je jedna od mojih omiljenih pesama i ako ništa, potrefio si moj ukus. Vidi se da si ti iskusan pevač i poznat si mi. Bravo, odlično je ovo bilo i odličan je odabir pesme - oduševljen je bio Šašić koji je, čini se, zaplakao.

Foto: TvPink Printscreen

- Samo da ti kažem, Luis je neko sa kim sam putovala, pevala, radila. Čast mi je bila da sam rasla i odrasla uz takvog pevača. Ti si otpevao na neki šarmantan način koju uopšte ne liči na Luisa, ali odlično pevaš. Ne što se prezivaš Nikolić, nego si ubio kako si otpevao - hvalila je Maja Nikolu.

- U svakom svom pojavljivanju si ti drugačiji, moćan, odličan i jednostavno rođen za scenu - kratka je bila Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

- Ti mi nekako nisi za takmičenje, ti treba da budeš sa nama na nekim tezgama. Tebe, ne znam, kako je to zaobišlo. Čudi me da se nisi pozabavio time. Možda ti treba sreća da dobiješ dobru pesmu - zaključio je Šaulić.

- Nikola, šta reći o tebi? Stvarno si sjajan - nije želela mnogo da komentariše Dara.

Nakon što je petočlani žiri glasao, u dalje takmičenje prošao je Nikola Nikolić. Snage su ponovo odmerili Bojan Pavlović i Nikola Stanišić.

Bojan je od članova žirija dobio zadatak da otpeva numeru ''Rano je za tugu'', dok je Nikola Stanišić pevao pesmu ''Cveta''. Odlukom žirija u peti krug posle baražnog dela prošao je Nikola Stanišić.

- Bojane, ti si van konkurencije i za neki drugi šou si. Pobegao si iz okvira ovog takmičenja i zbog toga ja dajem Nikoli svoj glas - objasnila je Dragana na samom kraju.

Foto: TvPink Printscreen

- Ti dobijaš ovde orden sa posebnim zaslugama. Školuj se i mi ti želimo sve najlepše. Malo se komercijalizuj, što bi rekla Dara i bićeš savršen - kazao je Šašić.

Autor: B. R.

#Pinkove zvezde

#Željko Šašić

'