AKTUELNO

Moje srce je slobodno kao ptica na grani i čeka da bude osvojeno - priznaje voditeljka.

Snežana Dakić razvela se od svog izabranika Vladimira Mikića pre tri godine, a nakon što su mediji otkrili njenu avanturu sa glumcem Dušanom Momčilovićem voditeljka je ponovo ostala bez partnera. Na reviji svoje prijateljice Suzane Perić došla je sa zgodnim muškarcem, ali tvrdi da su oni samo prijatelji.

- Muškarac sa kojim sam došla jeste atraktivan, zgodan i lep, ali je u pitanju moj prijatelj. Retko se na revijama pojavljujem u muškom društvu, uglavnom dođem sama ili sa ćerkom Laurom, ali evo, Dejan je doputovao iz Italije, pa mi se pridružio. Ja se uvek družim sa lepim ljudima, među kojima su i muškarci, ali to su moji drugovi - tvrdi Snežana i otkriva da je trenutno sama.

Foto: TV Pink Printscreen

- Moje srce je slobodno kao ptica na grani i čeka da bude osvojeno. Kada bih znala gde su ti pametni, zgodni i uspešni muškarci, sada bih uveliko bila zaljubljena i u srećnoj vezi. Tako da se potraga nastavlja - uz osmeh kaže voditeljka.

Snežana je nedavno promenila svoju boju kose, pa je usledilo i pitanje da li je to uradila zato što muškarce više privlače plavuše.

Foto: Printscreen

- Videćemo da li ću bolje proći kao plavuša, a zapravo sam se ofarbala zato što se plavuše bolje zabavljaju. Već duže vreme sam se farbala sve svetlije i došao je momenat da nešto promenim. Razmišljala sam se da li da vratim tamnosmeđu boju kose, koju sam nosila pola života, ili da postanem plavuša. Odlučila sam se za ovo drugo i dopada mi se - kaže Dakićeva.

Foto: Printscreen Instagram

Autor: Pink.rs

#Snežana Dakić

'