AKTUELNO

Dara je nedavno otkrila da gotivi voditelja emisije ''Pinkove zvezde'' iako su imali raspravu putem koje su jedan drugom uputili teške reči.

Počela je druga epizoda četvrtog kruga najgledanijeg muzičkog takmičenja u regionu ''Pinkove zvezde''. Na binu je izašao poznati voditelj Milan Kalinić koji je odmah pozdravio publiku.

Foto: TvPink Printscreen

- Dobro veče svima i hvala publici na ovakvom dočeku. U četvrtom smo krugu i već znate pravila. Šest grupa po tri takmičara predstaviće se i večeras. U baražu, takmičari će pevati uz orkestar Nebojše Bekovića. Oni koji su na sve težim mukama, je žiri - otkrio je Milan pa najavio Draganu Mirković.

Foto: TvPink Printscreen

Pevačica je pozdravila Milana i publiku, a potom otkrila da je vremenom očvrsnula u ''Pinkovim zvezdama''. Nakon nje, voditelj je najavio Maju Nikolić.

- Ona je ista kao bajadera, ali od nje smo to i navikli. Ona je specijalac od malih nogu - rekao je Kalinić kada je Maja podigla stolicu i pomislila da je Milan rekao da je zgodna kao bandera.

Foto: TvPink Printscreen

- Hvala ti. Nisam znala da su bandere tako lepe kao ja i pametne kao ja, i da pevaju ovako lepo kao ja. Ali ja prihvatam tvoj humor - istakla je Nikolićeva.

- Ja to uopšte nisam rekao, kako svaki put moraš da pokvariš sve - odgovorio je Milan koji je nastavljao da najavljuje ostale članove žirija.

Umesto Zorice Brunclik u srednjoj stolici našao se Željko Šašić.

Foto: TvPink Printscreen

- Meni je ovde toliko lepo i udobno, da ne znam kako ću izaći iz ove fotelje. Verujem da ćemo i večeras pripremiti jednu strašnu emisiju i da će biti dosta smeha - istakao je Željko.

Posle njega, crvenu stolicu podigla je Dara Bubamara.

Foto: TvPink Printscreen

- Istina je da ja tebe gotivim, ali kada me čakaš, ja moram da ti vratim. Ali mi smo iskreni i ja tebe kao čoveka i glumca jako gotivim iako te ne poznajem najbolje. Voliš malo da bocneš, ali volim i ja da odgovorim, je*iga - iskrena je bila Daram nakon koje je crvenu stolicu podigao i Šaban Šaulić.

Foto: TvPink Printscreen

Kralj narodne muzike pohvalio je energičnu publiku nakon čega je pre samog početka emisije istakao da je on nije zgodan kao bandera već kao Banderas. Milan je odmah posle toga najavio prvu grupu takmičara koja je izašla na binu.

Autor: B. R.

#Dara Bubamara

#Dragana Mirković

#Maja Nikolić

#Pinkove zvezde

#Šaban Šaulić

#Željko Šašić

'