AKTUELNO

Sukobili su se oko jedne kandidatkinje, nakon čega je kralj narodne muzike hteo da napusti žiri.

Nova emisija četvrtog kruga najpopularnijeg muzičkog takmičenja u regionu, "Pinkove zvezde", donosi brojna uzbuđenja, ali i sukobe.

Foto: Printscreen Youtube

Iako to niko nije očekivao, Maja Nikolić i Šaban Šaulić sukobili su se oko jedne kandidatkinje, a u jednom trenutku, kralj narodne muzike hteo je zbog nje da napusti crvenu stolicu.

Foto: Printscreen Youtube

Maja je i voditelja, Milana Kalinića dovela do ludila, te je on, kako bi je nadglasao, pevao svaki put kad bi pokušala da kaže nešto.

Foto: Printscreen Youtube

Međutim, svađe nisu mogle da bace u drugi plan izazovan stajling Dare Bubamare.

Ona je ovog puta obukla zlatnu suknju i providnu bluzu, a kako ne bi baš sve otkrila, preko grudi je imala zlatne detalje.

Foto: Printscreen Youtube

Verujemo da muški deo publike nije mogao da skloni pogled sa njenog bujnog poprsja, kao i da je kandidatima zbog ovog prizora bilo i te kako teško da se koncentrišu na pevanje.

Osim toga očekuju vas sjajni nastupi neverovatno talentovanih kandidata, zbog čega će petočlani žiri biti na teškim mukama.

Foto: Printscreen Youtube

I u ovoj, drugoj epizodi četvrtog kruga, očekuje vas nova borba i zakoni jačeg, zbog čega ne treba da propustite najgledanije muzičko takmičenje u regionu, "Pinkove zvezde", večeras od 21:30h samo na Televiziji Pink!

Autor: M. Đ.

#Pinkove zvezde

'