AKTUELNO

S obzirom na to da su pred sobom imali vrsne pevače, žiri je bio na mukama.

Siniša Mitrović i Ermin Bajrić moraće još jednom da pevaju kako bi izborili mesto u petom krugu, a žiri je želeo da čuje kako Siniša peva "Idu dani majko moja" Šabana Šaulića, dok će se Ermin predstaviti pesmom "Samo ovu noć" Saše Matića.

- Ja uvek biram teže i komplikovanije pesme, a ti si Siniša večeras oba puta pevao teške pesme. I oba puta si odlično pevao. Zbog toga glasam za Sinišu, mada Ermin ubija kako peva. Nijanse su u pitanju. Ako biramo Pinkovu zvezdu, to je Ermin, a ako gledamo ko je bolje pevao, to je Siniša - rekla je Maja i prepustila ostalim članovima žirija da prelome.

Foto: Printscreen Youtube

- Sjajni ste momci, lepo ste to otpevali. Možda je za nijansu Siniša imao teže pesme i samo je to presudilo da mu večeras dam glas - rekao je Željko.

- Siniša mnogo, mnogo dobro pevaš, sjajno. Međutim, ja moram da kažem, sada moramo da gledamo na sve, jer neko mora da ispadne. Siniša, u refrenu si bio van intonacije. Ermine, ti si bio daleko tačniji. Ubedio si me da je to, to - rekla je Dragana i glas dala Erminu.

- E sad ja da prelomim. Ja sam slaba na Draganu... - počela je Maja, a onda se Dragana ubacila:

- Ojačala sam ja.

Foto: Printscreen Youtube

- Ojačala, ojačala, a u apartmanu plačeš, sve ja čujem. Plače za kandidatima - odgovorila joj je Nikolićeva, a onda donela odluku:

- Neka bude da sam izabrala Ermina jer glasamo za Pinkovu zvezdu.

- Podjednaki su, i jedan i drugi dobro pevaju. Greota je ogrešiti dušu. Ali, glasam za Ermina - rekao je Šaban, a za njega je glasala i Dara.

Foto: Printscreen Youtube

Dalje prolazi Ermin Bajrić, dok je takmičenje u četvrtom krugu završio Siniša Mitrović.

Foto: Printscreen Youtube

Autor: M. Đ.

#Dragana Mirković

#Maja Nikolić

#Pinkove zvezde

'