AKTUELNO

Iako je sve bilo na strani jedne kandidatkinje, žiri je uspeo da napravi preokret.

Katarina Bojović i Andrijana Radonjić će pevati za prolazak u peti krug, a žiri je odabrao da se Andrijana predstavi narodnom pesmom "Usnila je dubok sanak", dok su za Katarinu odabrali "Jovano, Jovanke".

Foto: Printscreen Youtube

Nakon njihove izvedbe, došao je red da žiri odluči koja devojka prolazi, a koja nažalost napušta takmičenje.

- Katarina ne vlada ovom pesmom i veoma je teško pevati fah u kom nisi dobar. Znam kako pevaš Jelenu Tomašević i pamtim tvoja prethodna izvođenja. S obzirom na to da biramo Pinkovu zvezdu, ti meni kompletno izgledaš tako. Dajem glas Katarini - rekla je Maja.

Foto: Printscreen Youtube

- Mislim da je Andrijana bila ubedljivija, ali se slažem sa Majom da Katarina sluti da će postati Pinkova zvezda - rekao je Željko i svoj glas dao Katarini.

- Ja o tome ne razmišljam momentalno. Momentalno sam okupiran pevanjem, kako su pevale večeras. I mislim da je bila dosta konkretnija i bolja Andrijana - rekao je Šaban, a glas Andrijani dala je i Dara.

Kako su obe dobile po dva glasa, konačnu odluku donela je Dragana.

Međutim, Maja je rešila da stane u Katarininu odbranu.

- Čuli bi i Dara i Šaban kada bi joj dozvolili da otpeva "Oro", kako vlada pop muzikom. A ja smatram da večeras biramo Pinkovi zvezdu - rekla je Maja, na šta joj je Šaban odgovorio:

Foto: Printscreen Youtube

- Majo ne treba sad da pričamo o tome, treba Dragana da glasa. Ne treba navoditi nikog, to je glupost sad pričati, prokomentarisao je Šaban mrzovoljno . Pusti ženu da glasa!

Foto: Printscreen Youtube

- Obe devojke fenomenalno izgledaju i tu uopšte nemamo težak posao. Koja god da prođe, što se izgleda tiče, obe su prelepe. Što se pevanja tiče, devojka zaista vlada kad je na svom terenu. Ali, Andrijana je po meni ubedljivija i bolji pevač - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon totalnog preokreta, Andrijana Radonjić prošla je u peti krug.

Foto: Printscreen Youtube

Autor: M. Đ.

#Dragana Mirković

#Maja Nikolić

#Pinkove zvezde

#Šaban Šaulić

'