AKTUELNO

Ova članica žirija nije krila oduševljenje kandidatima.

Poslednja grupa u večerašnjoj emisiji je muška grupa, a prvi je nastupio Emir Brunčević iz Novog Pazara. Emir je otpevao pesmu "Viđaš li mi staru ljubav" od Šabana Šaulića.

Foto: TvPink Printscreen

Ovu pesmu obožavam. Emiru, burazeru, svaka ti čast! Gospodski si otpevao, nemam reči - rekao je Đani.

Foto: TvPink Printscreen

- Molim te uvek biraj ovakve pesme. Ti si mi preneo emociju, drugačiju od Šabanove, ali toliko verno i realno. Ti si ga punim srcem otpevao. Nema tu zamerki, kupio nas osmehom, emocijama i to je bilo stabilno - rekla je Maja Nikolić.

Foto: TvPink Printscreen

Ne znam kako da ti objasnim ovu svoju emociju, toliko si me ganuo - rekla je Dara.
Nemoj "Ganuo me", nego daj mu stotku - ubacio se Đani.
Daću mu, ako ti i ja ne bacamo pare, ko onda daje, realno. Mi dajemo, Bog nam vrati. Stvarno, Emire, fantastično si otpevao. I Šabanova pesma, nemam  reči, počeću da pijem zbog Šabanovih pesama - rekla je Dara Bubamara.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon Emira, na sceni se predstavio Nemanja Nikolić iz Leskovca. Nemanja ima 23 godine i ovog puta je izabrao pesmu Saše Kovačevića "Živim da te volim".

Foto: TvPink Printscreen

- To je sve taman kako treba. Tonski izvanredno. Svaki taj ton je toliko čist. Tačno si odabrao pesmu koja ti je legla. Stvarno nemam nijednu zamerku da ti dam - rekao je Šaban Šaulić.

Foto: TvPink Printscreen

Bravo, Nemanja, fantastično pevaš, nemam reči. Mnogo dobra pesma. Stvarno fantastična pesma. Moram da ti kažem da lepo pevaš i lepo izgledaš i ja ti želim da pobediš u Pinkovim zvezdama - rekla je Dara Bubamara.

Foto: TvPink Printscreen

Pred žirijem je definitvno teška odluka, a u ovoj grupi je ostalo još dva takmičara da se predsstave.

Autor: J. V.

#Dara Bubamara

#Pinkove zvezde

#Takmičenje

#emisija

'