AKTUELNO

Zbog zgodnog stomatologa devojke širom regiona ne propuštaju "Pinkove zvezde".

U toku je treći krug "Pinkovih zvezda", najpopularnijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima, a gledaoci širom regiona već imaju svoje favorite koji su uspeli da ih oduševe maestralnim interpretacijama, ali i izgledom. Jedan od onih koji su uspeli da u rekordnom roku osvoje srca devojaka jeste talentovani Bogdan Martinović iz Beograda.

Foto: YouTube screenshot

On je više puta na glamuroznoj Pinkovoj sceni oduševio članove žirija svojim izvedbama pretežno emotivnih pop balada, koje mu odlično pristaju, a pažnju devojaka privukao je i zbog svog fizičkog izgleda.

Foto: Facebook

Njegov nalog na Fejsbuku obiluje fotografijama sa egzotičnih putovanja na kojima se vidi kako izgleda u kupaćem kostimu, pa su posle njegovog predstavljanja u "Pinkovim zvezdama" mnogobrojne devojke brže-bolje posetile ovu društvenu mrežu, ne bi li uživale u njegovim seksi izdanjima.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Zgodni pevač je, osim prepoznatljivim vokalom, gledateljke "Pinkovih zvezda" oduševio i svojim mišićima zbog kojih mnoge od njih priželjkuju da mu privuku pažnju i osvoje njegovo srce. Međutim, to je "nemoguća misija", budući da je Bogdan srećno oženjen Vesnom, sa kojom ima ćerkicu.

Foto: Facebook

Osim što se može pohvaliti neviđenim talentom i sjajnim izgledom, učesnik "Pinkovih zvezda" ponosan je i na svoju zgodnu suprugu od koje se ne razdvaja.

Njihove zajedničke fotografije oduševile su sve Bogdanove Fejsbuk prijatelje koji su im poručili da sjajno izgledaju i da jedno drugom baš pristaju, a u nastavku pogledajte kako izgleda njegova Vesna.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Inače, Bogdan je prvog dana marta napunio 33 godine, završio je Stomatološki fakultet u Beogradu, a najveći san mu je da postane velika muzička zvezda, zbog čega se prijavio za učešće u najpopularnijem muzičkom šou programu.

On će nastupiti u večerašnjem izdanju emisije "Pinkove zvezde" koje je na programu Pink televizije u 21 sat, a u nastavku pogledajte neke od njegovih zapaženijih nastupa:

D. T.

#Bogdan Martinović

#Pinkove zvezde

#Televizija Pink

#pevač

'