AKTUELNO

Odabir pesme ih je skupo koštao.

Marko Stojanović u ''Pinkovim zvezdama'' predstavio se pesmom ''U tebe sam zaljubljen'' Rođe Raičevića. Takmičar dolazi iz Prokuplja i imaju 28 godina.

- Predivna pesma našeg Rođe Raičevića. Imao si dosta falša, Marko. I na kraju i na refrenu. Poslednji refren ceo falš - iskrena je bila Dara.

Foto: TvPink Printscreen

- Ljutim se na njega jer je veliki pevač, dobar pevač. Ne možeš da ukrotiš svoj glas i ne znam što si izabrao ovu pesmu. Možeš ti to mnogo bolje - dodala je Maja.

- Rođa je nežan, a to nije tvoj stil. Drugačije donosiš emociju. Slažem se sa Majom da je to pogrešan odabir pesme. Nisi zvučao u ovoj pesmi onako kako bi trebalo - istakla je Dragana Mirković.

- Lično mislim da si ti klasični narodnjak i ti si neko ko može da peva samo narodne pesme. Ovde si mnogo trilerisao i jedino da sada otpevaš da refren jedne narodnjačke pesme da popraviš utisak - kazala je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

- Šta to sada znači - zanimalo je Šabana.

- Kako šta znači? Šta znači? Ja ću da radim šta ja hoću. Znam da žuriš na pecanje, tako da takmičaru više sreće u baražu - odbrusila je Zorica.

- Momče, svi smo mi očekivali da nešto drugo. Hteo si da ličiš na tog pevača, a to nije bilo dobro. To tebi ne leži. Nisi bio svoj na svome, nije to tvoj teren - objasnio je Šaulić.

Nakon Marka predstavio se Kenan Mehaj koju dolazi iz Beograda i ima 26 godina. On se odlučio za numeru ''Jorgovani'' Dina Merlina i Vesne Zmijanac.

- Ja verujem momče da si ti više narodnjak nego što je ova pesma. Malo, malo čujem triler, a znam da Dino Merlin nema triler. Onda mi smeta što pevaš njegovu pesmu ekavski, a on peva ijekavski. To je loš odabir pesme - istakao je Šaban.

Foto: TvPink Printscreen

- Jako si dobar pevač, nemam nikakve zamerke. Pesma je malo dosadna i nisi ostavio neki utisak na mene - dodala je Dara.

- Znaš onu izreku... ''Sam pao, sam se ubio'' - kratka je bila Zorica.

- Nije da se nije čulo da ti jako dobro pevao. On je hteo samo Merlinovu pesmu i to bi bilo sigurno bolje nego ovo sad. Ti si se vrhunski izborio sa ovim sad - kazala je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

Maja se složila sa svojim kolegama da je takmičar pogrešio u odabiru pesme.

U sledeći krug odlukom stručnog žirija prošli su Stanimir Cakić i Pavle Sekulić. Još jednom pevali su Marko Stojanović i Kenan Mehaj. Petočlani žiri nakon akapela pevanja u četvrti krug poslao je Kenana Mehaja.

Autor: B. Radonić

#Pinkove zvezde

'