AKTUELNO

Takmičar nije bio dobar, a Šaulić je imao rešenje za njegov problem.

Prvi u muškoj grupi predstavio se Aleksandar Saša Popović koji dolazi iz Aleksinca i ima 23 godine. On se predstavio pesmom ''Okuj me care'' Halida Bešlića.

- Nemam zamerku. Fenomenalno, intonativno i tačno. Bio si tačan i bio si dobar - objasnila je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja stvarno nemam zamerku. Čini mi se da si malo promukao u odnosu na prošli put, ali bio si dobar - dodala je Dragana Mirković.

- Iskreno rečeno, ovo je jedna prosečna interpretacija. Prošli put si mi bio mnogo nadahnutiji. Ovo mi nije bio dobar izbor pesme - istakla je Zorica Brunclik.

Foto: TvPink Printscreen

- Meni si bio dobar. Ali dobro, svi različito čujemo - kazala je Dara.

- Nije ovo neka dokazivačka pesma. Ja nisam neki ljubitelj ovakvih pesama, ali ti si to dobro otpevao. Bilo mi je to sasvim okej - zaključio je Šaban.

Nakon njega, predstavio se Bojan Petrović koji dolazi iz Paraćina. On ima 28 godina, a predstavio se pesmom ''Jednu noć si drugom dala'' koju izvodi Šaban Šaulić.

- Nije ti izlazilo ono što si ti očekivao da će ti izaći. Kasnije je sve bilo već, s brda s dola. I ja sam lično bio u grču. Počeo si maestralno, ali nisi dobro završio. Vidi se da umeš da pevaš ali si se uplašio kasnije - objasnio je Šaban.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja neću mnogo zamerki da tražim jer ti si dobar pevač. Taj triler malo promeni, napravi neku foru i neku promenu - savetovala je Maja takmičara.

- Pevao si Miroslava Ilića i to ti mnogo bolje leži. Takve pesme treba da pevaš. Šabanove pesme su dosta drugačije. Čuje se da si dobro otpevao, ali ne kao prošli put - dodala je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

- Meni je ovo bilo bledo i neuverljivo. Poslušaj Draganin savet - istakla je Zorica Brunclik.

- Ja ću se složiti sa mojim kolegama. Pevao si kroz nos i nisi bio u tonu sve vreme. Teško je to izvesti - rekla je Bubamara.

- Ja uglavnom uzmem malo rakije, pa to ide kao podmazano - posavetovao ga je Šaban.

Autor: B. Radonić

#Pinkove zvezde

'