AKTUELNO

Osvojila ih je svojim glasom i dobila najbolje ocene svih članova žirija.

Marković Sonja ima 17 godina i dolazi iz Sokolca. Stručnom žiriju ''Pinkovih zvezda'' predstavila se pesmom ''Rijekom bez imena'' koju u originalu izvodi Marija Šestić.

- Mi smo već u velikom problemu kada su ove četiri dame u pitanju. Produkcojo, niste trebali ovo da nam uradite. Ogroman problem. Ako bi mogla ni jedna da ne ispadne, bilo bi odlično. Sonja, ovo je bilo prelepo. Bila si čista da je to fascinantno - objasnila je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

- Ti si meni i u prošlom krugu bila božanstvena. Ti to tako nonšalantno pevaš, ali ustvari pesma je toliko teška. Nisi ti u problemu, srećno - rekla je Zorica.

- Predivna pesma, ja sam se sve vreme ježila od tvog glasa i tvojij trilera. Kada si izašla činilo mi se da si se uplašila, a ti ubi. Nemam reči - dodala je Dara Bubamara.

Foto: TvPink Printscreen

- Sonja, sedamnaest godina imaš? Kako ćeš tek pevati sa 25, 30? Greota je. Ovako dobre pevačice... Šteta je da nekog iz ove grupe ne pustiti u sledeći krug. Poznavajući Milicu, ja ne znam kako će ovo biti - Šaulić je bio u problemu.

- Ti živiš te emocije i ti si to otpevala. Nemoj da razmišljaš matematički dok pevaš, samo to radi srcem i ne možeš da pogrešiš - rekla je Maja.

Nakon Sonje predstavila se Milica Jokić iz Beograda. Ona ima 16 godina i pevala je pesmu Marije Šerifović ''Sama i nervozna''.

- Moj duboki nakolon - odmah je rekla Dara nakon što je Milica završila sa svojom numerom.

- Moram da kažem da sam pričao sa produkcijom i oni tvrde da nije greška i da su ostali samo dobri pevači - istakao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

- Znači to je naša greška. Mi smo pustili samo dobre pevača - kazala je Zorica.

- Ti si tako dobro otpevala, tako dobre trilere imaš. Svaka čast. Od mene desetka - dodala je Dara.

- Najbolja, besprekorna. Sa emocijom, sa dinamikom, naježila sam se 200 puta. Najbolja... Ona je bila najčistija i najtačnija - rekla je Maja Nikolić.

Foto: TvPink Printscreen

- Milice, šta radiš s tim glasom? Pa to je fenomenalno! Kako ti je Bog dao da tako lepo pevaš? To se samo jednom rađa - oduševljen je bio Šaban.

- Ovo je suvi talenat - dodala je Maja.

- Šaban i ja Milicu znamo kada je imala 12 godina. Za sve ove godine nisi pevala moju pesmu i ja ti to ne zameram. Hoću da kažem da ne treba pevaš pesme članova žirija i da se nama dodvoravaš. Tvoj hendikep je bio samo starosna granica. Ti si strpljiva i ja sam sigurna da ćeš ti dočekati svojih pet minuta - hvalila je Zorica Brunclik - Milicu.

- Neverovatno. Ti si čudo. Savršeno pevanje i tehnički i što se boje i emocije tiče. Nije nam dobro ovde - iskrena je bila Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što su članovi žirija glasali jednoglasno, u četvrti krug takmičenja direktno dalje prošle su Milica Jokić i Sonja Marković. Još jednom su pevale Kaja Mijatović i Tanja Avramović. Žiri ''Pinkovih zvezda'' odlučio je da u četvrti krug ide Tanja, dok je za Kaju takmičenje završeno.

Autor: B. Radonić

#Pinkove zvezde

'