AKTUELNO

Ponovni susret starih neprijatelja privukao je veliku pažnju svih u studiju "Pinkovih zvezda".

Nedelju dana posle brutalne svađe o kojoj se i dalje priča, konačno je došlo do ponovnog susreta pevačice Dare Bubamare i voditelja "Pinkovih zvezda" Milana Kalinića.

Foto: TvPink Printscreen

Po svemu sudeći, voditelj i pevačica uspeli su da izglade odnose i zakopaju ratne sekire, pa je tokom snimanja vladala sjajna atmosfera.

- Baš mi je ludilo - rekla je vidno raspoložena Dara na početku emisije, a onda se "pošteno" ismejala kada je čula predlog koji joj je uputio Kalinić, na čiji je račun prošle subote uputila niz ružnih reči.

Foto: TvPink Printscreen

Pa, ako ne razmišljaš o garderobi, dođi jednom bez nje - predložio joj je Milan, što je Daru, ali i sve ostale nasmejalo do suza.

Foto: TvPink Printscreen

Na glamuroznoj sceni najpopularnijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima smenjivali su se maestralni kandidati, a neki od njih nisu mogli da obuzdaju emocije, pa su pred kamerama pokazali slabost i svojim suzama rastužili sve.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Novo izdanje "Pinkovih zvezda" ostaviće bez daha milionski auditorijum ove subote u 21 sat na Pink televiziji, a deo onoga što vas očekuje u dobro poznatom terminu pogledajte u nastavku:

D. T.

#Dara Bubamara

#Milan Kalinić

#Pinkove zvezde

#pevačica

#voditelj

'