AKTUELNO

Ceo stručni žiri cenim podjednako, kao i njihovo mišljenje i savet - kazao je takmičar za Pink.rs.

Pinkova zvezda, Nikola Đelić, osvojio je mnogobrojnu publiku, ali i sve članove žirija nagledanijeg muzičkog šou programa pa će za 9. marta biti gost na koncertu Zorice Brunclik u Bačkoj Palanci.

Takmičar se nedavno plasirao u četvrti krug takmičenja i ne krije svoje uzbuđenje i ističe da mu se ''Pinkove zvezde'' izuzetno dopadaju.

Foto: TvPink Printscreen

Nikola za Pink.rs otkriva kako se rodila njegova ljubav prema muzici.

- Moj otac je imao želju da mu sinovi sviraju klavir, pa je mog brata i mene sa 7 godina upisao u muzičku školu. Nakon osnovne muzičke škole sam upisao i srednju na teoretskom odseku. Kroz školovanje sam prepoznao svoj talenat i za pevanje, a već sa 16 godina sam upao kao pevač u jedan bend sa kojim sam pevao po brojnim novosadskim klubovima i širom Vojvodin.

Nakon njegove interpretacije, žiri tvrdi da je Nikola Đelić jedan od favorita, a on za naš portal  tvrdi da je zbog brojnih komplimentara oseća neopisivo.

- Osećaj je neopisiv! Toliko komlimenata od strane žirija, a ni jedna zamerka za prva tri kruga! Kako bi se drugačije osećao nego sjajno?

Iako neki takmičari imaju omiljene članove žirija, Đelić tvrdi da su za njega svi isti.

- Ceo stručni žiri cenim podjednako, kao i njihovo mišljenje i savet - kazao je takmičar za Pink.rs.

Ipak, komplimente Dragane Mirković pamtiće sigurno celog života.

- Kao sto kažete bilo je puno komplimenata i teško mi je da izdvojim najdraži! Eto u drugom krugu me je Dragana Mirković "izbombardovala" silnim komplimentima, zbog čega sam joj zahvalan i svakako da ću pamtiti njene savete i komlimente dok sam živ! - istakao je Nikola.

Najveću podršku ovoj Pinkovoj zvezdi pruža porodica.

- Najveća podrška su mi porodica, prijatelji i naravno publika koje me bodri iz kruga u krug - ne krije Đelić.

Foto: TvPink Printscreen

Nikola za Pink.rs ističe da uživa na snimanju svake emisije i ima samo reči hvale za najgledaniju muzičku emisiju ''Pinkove zvezde''.

- Ovaj pevački šou je po meni stvarno poseban! Od same produkcije i žirija koji imaju toliko razumevanja prema nama takmičarima i koji obavljaju sjajan posao, pa do samih takmičara, pevača koji su ozbiljni talenti - rekao je on.

Autor: B. R.

#Nikola Đelić

#Pinkove zvezde

'