AKTUELNO

Ona nije uspela da se suzdrži.

Dragana Žeželj ima 22 godine i dolazi iz Smedereva. Takmičarka se predstavila pesmom ''Rođen u pravo vreme'' koju u originalu peva Suzana Jovanović.

Foto: TvPink Printscreen

- Dragana, ti si pravi pevač. Vidi se bogatstvo tvog glasa i to iskustvo. Ova Suzanina pesma je prelepa i teška. Ima tu visina koje si ti sjajno odradila. Nije bilo sve čisto u refrenima, ali ti mnogo dobro zvučiš - kazala je Dragana.

- Vidi se i čuje iskustvo. Predivno si otpevala. Sve mi je to bilo okej. Sve na svom mestu - dodao je Šaban.

Foto: TvPink Printscreen

- Smederevka moja, ti si meni i prva dva kruga bila bolja. Bila si vrlo dobra, ali daleko od odličnog - istakla je Zorica.

- Meni se nije dopalo uopšte. Ja se izvinjavam. Vidi se da imaš iskustva i da voliš da pevaš teške pesme. Falširala si u oba refrena. Izabrala si nesrećnu pesmu za takmičenje. Morala si da ispevaš otvorene vokale koji su izgledali rogobatno - rekla je Maja.

- Ne slažem se sa Majom. Devojka je tempirana bomba. Ubila si - dodala je Dara.

- Ona puca gore i izvuče triler, a to je izuzetno teško - objasnio je Šaulić.

Ana Zeković ima 19 godina i dolazi iz Podgorice. Ona se predstavila pesmom Ane Bekute ''Treba vremena''.

- Mislim da u takmičenju ne treba da budu prateći vokali. Mlako, ništa što me je ganulo. Ne mogu da razlučim šta si ti tačno pevala zbog tih pratećih vokala - objasnila je Zorica.

- Nije fer da neko ima moćne matrice sa pratećim vokalima, a neko ne. Ti si sjajno zvučala, da otpevaš refren bez matrice - zatražila je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

- Ne znam šta da ti kažem. Nešto mi fali. Jednostavno si ravna i ista. Nije me emotivno dotaklo - rekla je Dara.

- Čisto si ovo otpevala. Ja volim ovu pesmu. Meni je ovo fenomenalno. Mnogo više nego korektno - kazala je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

- Ana ti izuzetno dobro intoniraš. Nema grama falša. Ali nema ni trilera. Ti si više za neku etno muziku - dodao je Šaban.

Direknto u četvrti krug prošle su Anđela Savić, koja je nakon proglašenja odmah zaplakala i Dragana Žeželj. Ana Zeković je prošla nakon baražnog dela emisije.

Autor: B. R.

#Pinkove zvezde

'