AKTUELNO

Sa svakim od članova žirija bi mi bila čast da snimim duet, jer su oni ostvarene ličnosti u svakom smislu i velike zvezde - rekla je ova takmičarka.

Katarina Bojović je dvadesetdvogodišnja takmičarka "Pinkovih zvezda" koja je pažnju žirija privukla kako sjajnim glasom, tako i stasom. Sve članice žirija su se složila da ona izgleda super, a ni Šaban Šaulić nije krio simpatije prema ovoj takmičarki. Katarina u intervjuu za Pink.rs otkriva svoje utiske iz takmičenja, šta možemo da očekujemo od nje i još mnogo toga.

Da li si očekivala da ćeš izazvati takve reakcije kod svih članova žirija?

- Iskreno, nikada se ne zna kakve će biti reakcije. Sve je to stvar trenutka. Smatram da sam drugačija I da samom pojavom privlačim paznju. Drago mi je da su me uočili svi, jer to je bitno za ovaj posao da budeš drugačiji i da se po nečemu ističeš.

Foto: Privatna arhiva

Koliko se tvoj život promenio od početka ''Pinkovih zvezda''?

- Otkad je počelo takmičenje, život mi je u znaku “Pinkovih zvezda” i takmičenja, Što mi je jako drago jer je to jedno divno iskustvo, sa puno izazova, I novih prijatelja koji mogu da se steknu. Svaki dan se posvetim takmičenju u vidu spremanja pesme, vežbanja I odabira stajlinga.

Koliko je po tvom mišljenju izgled bitan za karijeru pevača ili pevačice?

- Najbitniji je glas, a izgled može samo da doprinese boljem utisku. Treba biti jedinstven, treba se razlikovati I istaći po nečemu. Kako je Dara više puta rekla potrebno je biti “ceo paket” - iskrena je bila Katarina.

Foto: Privatna arhiva

Svako ima svoj san I cilj, ja se trudim iz kruga u krug da budem sve bolja I bolja. Da imam manje treme, I da se pokažem u najboljem svetlu publici I žiriju. A za pobedu, kome je suđeno tako će I biti jer svi kandidati su izvrsni pevači samo je bitan trenutak I sreća - rekla je ova takmičarka.

Koji komentar od članova žirija je na tebe ostavio najveći utisak?

- Podjednako su mi važni komentari svih članova žirija, jer sve sto je rečeno rečeno je u najboljoj nameri. Interesantan komentar mi je bio “Da sam potrebna ovom šou programu, da sam jedinstvena, da nemaju nekog kao mene, I da kad sam se pojavila da izgledam kao manekenka sa revije Victoria Secret”. Takođe mi je drago za komentar da se vidi da je moj glas školovan, jer sam dugi niz godina posvetila muzičkoj školi za violinu, solo pevanju, I uporednom klaviru, kao I dosta privatnih časova koje sam imala za pevanje.

Foto: TvPink Printscreen

Sa kojim članom žirija bi volela da snimiš duet?

- Sa svakim od članova žirija bi mi bila čast da snimim duet, jer su oni ostvarene ličnosti u svakom smislu I velike zvezde sa puno hitova, koncerata, albuma I od kojih može mnogo da se nauči.

Bilo je mnogo pozitivnih komenatara, a da li se iza kamera iskrao i neki negativan i kako reaguješ na takve komentare?

- Mislim da se nije iskrao iza kamera nijedan negativan komentar. Ali svakako treba sve pohvale I kritike prihvatiti podjednako. Jer kritike su tu dobronamerne u vidu pomoći I saveta da nešto poboljšamo I promenimo kako bi mi sami bili što bolji. Tako da ja sve prihvatam I uvažavam sa osmehom - rekla je Katarina Bojović.

Foto: Privatna arhiva

Šta očekuješ od daljeg takmičenja?

- U daljem takmičenju trudiću se da se pokažem u najboljem svetlu. Da ostvarim svoj san, jer taj san je počeo da se ostvaruje od prvog dana kada sam kročila na scenu u takmičenju I stala ispred najvećih zvezda, kamera I publike. Takmičenje nam pruža da započnemo karijeru, da se izgradimo što to I želim, da stvaram I prenosim muziku, pozitivnu energiju I da ispunjavam ljude sa nečim što im prezentujem, a to je pesma- po meni nešto najlepše I što me uvek čini srećnom I nasmejanom.

Autor: J. Vučić

#Intervju

#Katarina Bojović

#Pinkove zvezde

#Takmičenje

'