AKTUELNO

Milici su najviše značili komentari Dragane Mirković.

Iz nedelje u nedelju najgledanije takmičenje za pevačke talente u regionu, "Pinkove zvezde", postaje sve napetije i napetije, a broj kandidata je sve manji iz kruga u krug.

Ipak, mlada Milica Jokić (16) uspeva da bez problema prođe iz kruga u krug, dobijajući od članova žirija samo pohvale, jer retko ko može nešto da joj zameri.

U intervjuu za portal Pink.rs ona je otkrila da je došla na audiciju za prvu sezonu "Pinkovih zvezda", ali da je iz određenih razloga odustala od nje dok je čekala u redu.

Foto: Pink.rs

- Nisam imala tremu kad sam stala na scenu, nisam se plašila šta će mi članovi žirija reći. Ja sam sigurna u svoje pevanje - rekla je Milica.

Milica već pet godina ide u školu pevanja "Glasovi nade" kod profesorke Nade Vuković Đokić, kod koje je išla i pobednica prve sezone "Pinkovih zvezda", Marija Serdar.

Iz bekstejdža je bodre otac, majka i mlađi brat, a ponekad i drugarice iz srednje škole navijaju za Milicu zajedno sa članovima porodice.

Foto: Pink.rs

- Uglavnom sama biram pesme, pa moja profesorka oceni da li je to dobro, a onda vežbam do nastupa. Mislim da do sada nisam pogrešila u odabiru - objasnila je Milica, koja tvrdi da nema uzore, ali da bio volela da ima karijeru kao Svetlana Ceca Ražnatović, Marija Šerifović ili Rijana.

Milica peva i na engleskom, a zna i nekoliko pesama na španskom, ali ih neće pevati na velikoj sceni u Šimanovcima.

Foto: Pink.rs

- Sprijateljila sam se na snimanju sa Indirom Berišom, Sonjom Marković, Magdalenom Stojanović, jer su one mojih godina - rekla je Milica i objasnila da ne bi imala tremu ni kada bi se našla u duelu sa Indirom.

Milica je dobila mnogo pohvala članova žirija, čak je doživela i da joj Aleksandra Radović, koja je poznata po strogosti, aplaudira dok je pevala pesmu Marije Šerifović "Pametna i luda", ali su joj posebno značile reči Dragane Mirković.

- Najveći utisak na mene su ostavili komentari Dragane Mirković, koja me je najviše ishvalila, a nju privatno najviše i slušam, mada ih slušam sve - otkrila je Milica i rekla da bi volela da otpeva i neku od njihovih pesama.

Milica je na scenu izašla sa pesmom "Požuri ljubavi" Nade Topčagić i njome je uspela da podigne svih pet stolica članova žirija, da bi tek posle toga u potpuno drugom žanru potpuno oduševila Aleksandru.

- Ja sam pesmu "Požuri ljubavi" izabrala bukvalno dva dana pred snimanje. Bukvalno nisam ni vežbala tu pesmu, samo sam dobila matricu i svidelo mi se kako sam to otpevala i odlučila sam da nju otpevam - ispričala je Milica.

Ona smatra da je prethodni žiri bio stroži prema kandidatima, dok je ovaj za nijansu popustljiviji, a tata, koji joj je najveća podrška u isto vreme joj je i najveći kritičar, a i on sam je hteo da se bavi muzikom i da svira harmoniku.

Foto: Pink.rs

- Ja je slušam iz dnevnog boravka dok ona peva u sobi gde joj je mikseta koju sam joj kupio. Nekad mi krenu i suze. Pre neko veče sam je zvao da dođe da je poljubim, koliko je dobro otpevala to što je pevala - ispričao je ponosni otac.

On priznaje da bi je podržao i ako bi u jednom trenutku, kad bude bila starija, odlučila i da se malo slobodnije oblači kao jedna od njenih omiljenih pevačica Milica Pavlović.

- U ovim godinama joj ne bih dozvolio. Nije ona taj tip, iako bih joj ja dozvolio tu slobodu ako bi ona želela, naravno ako je s merom - objasnio je on.

Marija Serdar i Milica znaju se već nekoliko godina i druže se, a pobednica prve sezone "Pinkovih zvezdica" zvala ju je pre nekoliko dana da joj čestita rođendan i poželi joj sve najbolje u daljem takmičenju.

- Baš smo pričale kad mi je bio rođendan, pozvala me je i čestitala mi i rekla da joj je drago zbog do sada postignutog uspeha i poželela mi je da dođem do finala - ispričala je Milica, priznajući da bi joj bilo sasvim dovoljno da dođe samo do finala, dok joj nije toliko bitno da pobedi.

Autor: V. Tanacković

#Aleksandra Radović

#Dragana Mirković

#Milica Jokić

#Pinkove zvezde

#Takmičarka

'