AKTUELNO

Izabrala si pesmu za obdanište - istakla je Nikolićeva.

Katarina Bojović ima 23 godine i dolazi iz Beograda. Takmičarka se stručnom žiriju ''Pinkovih zvezda'' predstavila pesmom ''Najgora'' od Nataše Bekvalac.

- Otpevala si je kao Nataša Bekvalac. Izabrala si pesmu koja je bleda i nežna i koja nema neki veliki raspon. Pesma nije za treći krug i ne može da ostavi poseban utisak na žiri. Ti jako lepo izgledaš, ali... Čak si i bolje otpevala pesmu za razliku od Nataše Bekvalac. Izabrala si pesmu za obdanište. Ubedite nas, ovo je treći krug - savetovala je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

- Mi forsiramo u poslednjih par emisija da treba da vode računa o izboru pesme. U izvođenju neke balade shvatila sam da ti daleko bolje leže pop stvari. Meni je lepa i pesma i ti prelepo izgledaš. Sviđa mi se i ta ogrlica i tvoje scensko predstavljanje - objasnila je Dragana.

- Pre nego što prokomentarišem, samo da te pitam da li si ti dala izjavu da se Šaban pali na tebe - upitala je Zorica takmičarku.

Foto: TvPink Printscreen

- Ne, stvarno nisam ništa komentarisala. To nije tačno, znam da to sigurno i svi vi sa estrade to znate - objasnila je Katarina.

- Odabrala si odličnu pesmu od popularne pevačice i možda si je donela malo agresivnije. Možda ima mali raspon, ali je veliki hit - rekla je Zorica i zapevala pesmu ''Kada bi me pitali'' zajedno sa takmičarkom. U tom trenutku, Maja Nikolić se prekrstila.

- Ne postoji pravilo, sreća od Boga, momenat da bi pesma postala hit - objasnila je Zorica.

- Nisam mogla da verujem kada si izašla, kao da se pojavila manekenka Viktorija sikreta. Ti si ovu pesmu odluično otpevala i lepo izgledaš - dodala je Dara.

- Ja ću napraviti jedan vic. Pazi, Nataša Bekvalac peva pesmu ''Najgora'' koja je mrak riba. To mi ne ide jedno s drugim nikako. Što se tiče Katarine, meni je sve to bilo okej. Pesma je sasvim pristojna i fina - rekao je Šaulić i zapevao pesmu ''Ne plači dušo''.

Nakon Katarine, predstavila se Anastazija Mitrović ima 20 godina i dolazi iz Niša. Ona je pevala pesmu ''Imaš mene nisi sam'' koju u originalu izvodi Nataša Stajić.

- Odlična si. Sve super, super, super. Svi pokazujemo emociju, eto i meni ako krene neka suzica. Volim da nas takmičari ispune - rekla je Dragana.

- Ovo je prelepa pesma. Nisam zaplakala ali sam prosula i kafu i čaj i sve oko sebe. I mene je pogodilo. Ja tako iskazujem emocije - našalila se Dara.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

- Sve je bilo maltene identično. Malo si na blic izgubila koncentraciju i otpevala si predivno - rekao je Šaban.

- I smršala sam - dodala je takmičarka jer se prisetila da je Šaulić iskriikovao u prethodnom krugu.

- Ovo je pesma za četvrti krug i ovo su pesme koje treba da se pevaju na takmičenju. Postoji neka nataša iz Niša koja je ostvarenija od neke druge Nataše. Izabrala si tešku pesmu i ta pesma zahteva kvalitet koji ti imaš - rekla je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

- Sve je bilo super - kratka je bila Zorica.

Direktno u četvrtki krug prole su Biljana Stanković i Anastazija Mitrović prošle su u četvrti krug, dok su se Katarina Bojović i Sanja Savić ponovo predstavile pesmom. Žiri je odlučio da u četvrti krug nakon akapela pevanja u dalje takmičenje prođe Katarina Bojović.

Autor: B. R.

#Pinkove zvezde

'