AKTUELNO

Osećam se kao Maja Gojković - prokomentarisao je Milan Kalinić.

Siniša Mitrović predstavio se pesmom ''Isplači se biće ti lakše'' od Jašara Ahmedovskog. Takmičar ima 25 godina i dolazi iz Gračanice.

- Odabrao si predivnu pesmu. Sada kao da slušam Jašara. Samo je to ''E'' problematično i to ne samo tvoje nego mnogih. Treba da otvarate usta da to izađe lepše i bolje. Ti imaš lep glas i ovo je prijatno za slušanje - istakao je Šaban.

Foto: TvPink Printscreen

- I meni je zasmetalo malo to ''E'', ali dobro i taj fazon nije loš - rekla je Dara.

- Ti si to otpevao sa jednom jakom emocijom. Takva interpretacija, a ja sam učila od Miroljuba, da je interpretacija nekad mnogo bitnija - dodala je Zorica.

- Meni se nije svidela interpretacija i ne može niko da peva kao Šaban ili kao Dragana ili kao Dara ili kao Maja - rekla je Maja Nikolić što je nasmejalo Zoricu Brunclik.

Foto: TvPink Printscreen

- Bože, majko moja - prokomentarisala je Zorica.

- Izvini Zorice, da li si ti najbitnija u ovom žiriju? Da nisi u među vremenu postala predsednik žirija, a da mene produkcija nije obavestila, pa treba da ti se obratim za reč? Svira u falšu, Zorica ne može da prođe ni prvi krug Pinkovih zvezda - dok je Maja pričala Zorica je svirala, dok je publika urlala jer im se komentari nisu dopali.

Foto: TvPink Printscreen

- Titove pijonirke su bile popularne dok se ja još nisam rodila - nastavila je Maja.

- Ja želim samo da podvučem. Sve uvrede koje Maja upućuje meni idu na čast produkcije koja jedina može da je zaustavi, a ne želi - rekla je Zorice.

- Digresija. Osećam se kao Maja Gojković - rekao je Milan Kalinić.

Foto: TvPink Printscreen

- Zorica zaboravlja da smo mi u TV šou programu. Kad god ja pričam, ona meni kaže da je ne prekidam i to kao neka Hitlerova učiteljica. Mene je produkcija pozvala i Zorici treba da bude čast što sedi pored mene - rekla je Maja.

- Dečko je u šoku - zaljučila je Dara.

- Sve ove pesme tako utiču na mene. Hvala ti na ovoj prelepoj pesmi. Obećala sam fanovima da više nikada neću zaplakati u Pinkovim zvezdama. Tako si emotivno to otpevao da meni ništa drugo nije bitno. Ja nemam reči - objasnila je Dragana Mirković takmičaru i dodala kroz suze:

Foto: TvPink Printscreen

- U toku ovog serijala desile su mi se neke mnogo teške stvari.

Foto: TvPink Printscreen

- Meni je bilo simpatično kada je Dragana rekla da joj kuca srce, a meni je bilo čudno što Milan nije došao da to proveri - rekao je Šaban i tako oraspoložio koleginicu.

Milan je prišao da proveri otkucaje srca pevačici, a potom došao kod Dare Bubamare i recitovao joj pesmu ''Volim te zeleno'' aludirajući na komplet zelene boje koji je nosila pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

- Divno, niko mi ovako nije recitovao - kazala je Dara.

Žiri je nakon ovog burnog komentarisanja glasao. Aldin Čegić i Siniša Mitrović prošli su direktno u četvrti krug, dok su Nikola Kuštrimović i Nemanja Kostić ponovo pevali.

Foto: TvPink Printscreen

Nikola i Nemanja nakon dueta podelili su žiri. Draganin glas odlučivao je o tome ko će od njih dvojice proći u četvrti krug. Maja i Zorica su ponovo ušle u kratku raspravu zbog digresije o engleskom jeziku, a Dragana ih je neprimetno prekinula i nastavila da komentariše.

- Tebe ništa ne žulja? Ne? Pa njene cipele su ti vire - aludirajući da joj se Maja Nikolić ''uvlači''.

- Malo sam očvrsnula u ovom serijalu, ako ništa drugo. Obojica su jaki pevači i i stvarno nijansi odlučuju. Neka Nikola Kuštrimović ide ovoga puta zbog negovanja narodne muzike - rekla je Dragana.

Autor: B. R.

#Pinkove zvezde

'