AKTUELNO

Veoma je lepo čuti tu emociju - oduševljena je bila Dragana.

Takmičar Nemanja Kostić ima 26 godina i dolazi iz Smederava. On se stručnom žiriju ''Pinkovih zvezda'' predstavio pesmom ''Nema me'' koju izvodi Đani.

- Nije baš bio stabilan i to zna i on sam. Nisam se oduševila što si odabrao ovu pesmu jer je nisi dobro sažvakao - rekla je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

- Imaš prelepu boju i jako emotivno zvuči. Čula se ta emocija u tvom glasu i to mi se veoma dopalo. Bio si niži i deluje mi kao da se nisi dovoljno raspevao i činjenično stanje je da si bio u falševima povremeno. Veoma je lepo čuti tu emociju, svakako - istakla je Dragana.

- Otpevao si kao da nisi motivisan. Energetski me nisi ubedio da je ovo prava pesma za tebe. Ja neću da mi imitiraš Đanija i da forsiraš taj triler. Ne sviđa mi se zato što si kraj svakog refrena isforsirao triler. Ne sviđa mi se jer nisi izabrao dobru pesmu za sebe - istakla je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja obožavam ovu pesmu od Đanija. Bio si nizak, ali ja sam uživala - kazala je Dara.

- Vidim da si ti iskusan pevač i ja sam to čuo. To je fino. Vidim ja da možeš i da vladaš trilerima. Jedina je nesreća što si na pojedinim mestima bio nizak. Šteta je, ti si iskusan pevač - rekao je Šaban.

Autor: B. R.

#Pinkove zvezde

'