AKTUELNO

Njene opaske seksualne konotacije upućene voditelju i Šabanu prevazilaze svaku meru - poručila je Zorica koleginici.

Četvrti se u drugoj grupi predstavio Aleksa Rabrenović (27) pesmom ''Taguj me'' Fantastik benda.

Maja Nikolić je negodovala zbog reči ove pesme, dok je Dragana bila oduševljena time što je Aleksa Daru proglasio za ''najbolju ribu''.

Ti si odličan pevač i dobro ti stoje te klupske pesme i dala bih ti glas u svakom slučaju, ali najviše zbog toga što si rekao da je Dara najbolja riba - rekla je Dragana.

Foto: Printscreen

Meni se sviđa tvoj glas i tvoja pojava. Super ti je stajling. Dobre pesme biraš. Meni si jedan od favorita u Pinkovim zvezdama - poručila je Bubamara Aleksi.

Foto: Printscreen

Zorica nije mogla više da izdrži i prećuti na Majine opaske, te je rešila da oštro odgovori.

Ja bih želela da se obratim Maji i da već jednom stavimo tačku na njeno ponašanje. Njene opaske su veoma neukusne. Nije da ja želim da ćutim, ali ne želim da ulazim sa Majom u bilo kakvu raspravu jer to nije moj nivo. Njene opaske seksualne konotacije upućene voditelju i Šabanu prevazilaze svaku meru. Ona devalvira čitav ovaj žiri. Ona je svojim ponašanjem srušila sve što smo mi gradili mesecima - poručila je Zorica Maji, a ona joj je odgovorila:

Foto: Printscreen

Ovo je zabavni šou program, ko ne zna da se igra neka krene ponovo u prvi razred. Na moj nivo se ne spušta, već uzdiže. Ne volim osobe koje ne znaju da se šale na svoj račun, na tuđ račun i ja nisam kriva što neko ne može intelektualno da mi parira - odgovorila je Nikolićeva, a publika je negodovala.

Foto: Printscreen

Minel Spahović i Adam Labunski su iz druge grupe nakon glasanja žirija dobili najveći broj poena i direktno se plasirali u četvrti krug takmičenja.

Foto: Printscreen

Aleksa Rabrenović i Hamza Sokolović dobili su najmanji broj poena, pa su odmerili snage još jednom i otpevali akapela po jednu pesmu. Odlukom žirija u naredni krug se plasirao Hamza.

Autor. M. K.

#Maja Nikolić

#Zorica Brunclik

#Zvezde

'