AKTUELNO

Dari se Adam Labunski veoma dopao.

Treći se u drugoj grupi za večeras predstavio Adam Labunski (26) pesmom ''Uspeo sam u životu'' koju u originalu izvodi Džej Ramadanovski.

Foto: Printscreen

Adame, ti imaš sasvim dovoljno talenta, drskosti i bezobrazluka i po mom mišljenju trebalo je da do sada budeš popularniji od mene - rekla je Zorica, međutim Šaban se nije složio sa svojom kumom.
Šta ti reče kumo i odstade živa? Gde da bude popularniji od tebe? Adam peva dobro, ali mi je malo zasmetala njegova boja. Vidi se da ti znaš pevaš. Ti si jedna kompletna ličnost za estradu i ja ti želim svu sreću - prokomentarisao je Šaban.

Foto: Printscreen

Stvarno si kao šećer! Beskrajno si šarmantan. Fantastično pevaš. Sviđa mi se što si otpevao tako ''adamovski''. Meni se to veoma dopada. Dobro ćeš ti proći - poručila je Dara Labunskom.

Maja nije odolela, a da ne isprovocira Zoricu, pa je poručila Šabanu:

Moram da kažem Šabanu da je i Karađorđe hvalio svog kuma, pa je završio kako je završio - rekla je Nikolićeva, a Dragana je iskoristila priliku da kaže da ju je Zorica molila da pruži podršku Adamu:

Foto: Printscreen

Ti si jedna tužibaba - rekla je Zorica Dragani, dok je ona govorila da Adam treba da zna koliko ga njena koleginica podržava, međutim Brunclikova se sa tim nije složila.

Foto: Printscreen

Autor: M. K.

#Adam Labunski

#Dara Bubamara

#Dragana Mirković

#Zorica Brunclik

'