AKTUELNO

Ona je moja ljubimica, ja sam joj već obećala da ću joj snimiti pesmu. Ona će biti zvezda čak iako ne bude prva ovde - rekla je Bubamara Andrijani.

Prva se za večeras, u prvoj grupi predstavila Andrijana Radonjić (21) pesmom ''Polje jagoda'' koju u originalu izvodi članica žirija Dara Bubamara.

Foto: Printscreen

Šta da kažem za nju. Ona je moja ljubimica, ja sam joj već obećala da ću joj snimiti pesmu. Ona će biti zvezda čak iako ne bude prva ovde. Lepo si otpevala, na svoj način. Imaš neku energiju, harizmu koja se meni veoma dopada. Super si - rekla je Dara, a Maja i Dragana su se složile da je Andrijani falilo energije u nastupu.

Foto: Printscreen

- Meni si ti kao plava Eva Mendes. Veoma me podsećaš na nju, imaše te crte lica - rekla je Mirkovićeva, a Bubamara je dodala da Andrijana ima guzu kao Dženifer Lopez.

Foto: Printscreen

Druga se u prvoj grupi predstavila Teodora Stanisavljević (17) pesmom ''Za nas kasno je'' Aleksandre Prijović.

Foto: Printscreen

Očigledno je da tebi ova pesma ne leži. Aleksandra Prijović to peva maestralno. Vidi se da ti znaš da pevaš, ali izabrala si pogrešnu pesmu. Poznajem Aleksandru mnogo dugo i kada je bila klinka pevala je maestralno, a sada da ne pričam - prokomentarisao je Šaban.

Foto: Printscreen

Ja neću da te poredim sa Aleksandrom koja je vrsna pevačica bez obzira na to što je suviše mlada. Ti si odlična pevačica, ali mislim da je nesrećan izbor pesme - rekla je Maja.

Autor: M. K.

#Dara Bubamara

#Dragana Mirković

#Zvezde

'