AKTUELNO

Treći krug je počeo, a pred nama je emisija puna uzbudljivih i neočekivanih situacija.

I večeras se na ekranima Televizije Pink emituje nova emisija ''Pinkovih zvezda''. Treći krug je tek počeo, a žiri je i više nego raspoložen da čuje talentovane mlade pevačke nade.

Večeras su pravila malo drugačija, a na glamuroznoj sceni Pinkovih zvezda predstavljaće se po četiri takmičara.

Foto: Printscreen

Maja Nikolić u svojoj crvenoj stolici nije sama, a sa sobom je, kako kaže, povela šestog člana žirija - psa koji ima tek dva meseca.

Foto: Printscreen

Neko nosi lisice oko vrata, neko nosi razne životinje, a ja volim ovo maleno kuče koje ima nepuna dva meseca. Da mi ostali ljubimci koje imam kod kuće ne bi pojeli njega, ja ga nosim sa sobom. Dovela sam ga kao šestog člana žirija - rekla je Nikolićeva kroz osmeh.

Foto: Printscreen

Milanu su za oko odmah zapale neobične sandale Zorice Brunclik.

Foto: Printscreen

Imate mali buketić u đonu. Veoma interesantno - prokomentarisao je Kalinić, a Zorica je istakla da je njena ćerka Zlata zaslužna za to što ona nosi takva sandale večeras.

Foto: Printscreen

Dara Bubamara je promenila stajling, pa se večeras pojavila u iscepanim farmerkama ispod kojih je imala mrežaste čarape, a Milan je prokomentarisao da joj taj ''vamp fazon'' odlično stoji.

Dobar ti je taj vamp izgled. Da te nisu možda napali kerovi iz obližnjeg dvorišta - upitao je Kalinić Daru, a ona mu je odgovorila:

Foto: Printscreen

Napao me piton. Na početku emisije, ludilo - našalila se plavokosa pevačica.

Pinkove zvezde se upravo emituju na TV Pink, a sve što ste propustili možete pročitati na najbržem portalu u zemlji Pink.rs!

Autor: M. K.

#Dara Bubamara

#Maja Nikolić

#Pinkove zvezde

#Zorica Brunclik

'