separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

INDIRA BERIŠA POKIDALA PESMU SLAĐE ALEGRO, ODMAH SE OGLASILA I ONA: Pinkova zvezda pamtiće ove reči ZAUVEK (VIDEO)


Ovome se nije nadala!


Vanvremenskom muzičkom talentu pobednice treće sezone "Pinkovih zvezda" Indire Beriše i dalje se div svi - mnogorojni pratioci, koji joj svakodnevno udeljuju mnoštvo komentara, publika na nastupima, ali i velike, ostvarene muzičke zvezde koji joj već dugo "skidaju kapu" i odaju priznanje zbog pevanja. Skoro da nema pevača sa naše javne scene koji nije ishvalio glas, stas i ponašanje mlade pevačice, a sada je to ponovo uradila Slađa Alegro.

Autor: Pink.rs

Naime, Indira je objavila snimak na kom uživo izvodi Slađin hit "Grešne duše", što se pevačici veoma dopalo, te ga je podelila sa svojim pratiocima i istovremeno Beriši uputila reči koje su je raznežile i učinile ponosnom.

Drago dete, želim ti karijeru, pesme za dušu i za ljude sa ušima, uspešne koncerte, nekog da prepozna sav tvoj kvalitet i snagu i pomogne ti da dodirneš zvezde! Da te ljudi poštuju i hvale, a tvoji najbliži budu ponosni na tvoj uspeh i tebe! Živa bila - poručila joj je Slađa, kojoj se Indira zahvalila na komplimentima.

- Beskrajno hvala na ovako divnim rečima... Ženo, ti nisi svesna koliko ja tebe volim. Hvala na neizmernoj podršci još jednom - uzvratila je Pinkova zvezda, čiji snimak možete poslušati u nastavku:

D. T.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti