AKTUELNO

Ovo nije tvoj nastup nego takmičenje - istakla je pevačica.

Nenad Kostov ima 22 godine i dolazi iz Niša. On je otpevao pesmu ''Dajte vina hoću lom'' koju inače izvodi Haris Džinović. Maja i Šaban mu nisu dali glas.

- Meni se ovo jako dopalo. Mislim da si zaslužio po mom skromnom mišljenju bar četiri stolice, rekla je Dragana i dodala:- Sa tri smo postigli to da odeš u baraž. Jako je bitno to da si ti dobar pevač i ne brini se ništa - tešila je Mirkovićka takmičara.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja mislim da si bio čak i za pet stolica. Odličan si, super pevaš - rekla je kratko Dara Bubamara.

- Po mom neskromnom mišljenju ti si zalužio da prođeš u sledeći krug direktno - kazala je Zorica Brunlcik.

Foto: TvPink Printscreen

- Lepo je što se igraš s tonovom, ali taj triler ti ne ide. Imaš neke greške u dikciji. Nije bilo za čistu peticu - rekla je Maja Nikolić.

- Ovde sam video jednu bledu kopiju Harisa Džinovića, ali nije bitno. Ti si dobar pevač. Nekako sam, kada sam te video, poželeo da si pevao neku drugu pesmu - istakao je Šaban.

Posle Nenada nastupio je Andrej Dorić koji ima 22 godine i dolazi iz Novog Sada. On se u ''Pinkovim zvezdama'' predstavio pesmom ''Jesen od meni'' od Parnog valjka.

- Sviđa mi se tvoj bezobrazlik. U svakom slučaju ne bih da filozofiram, ti si dobar pevač, dobio si peticu i ideš u drugi krug - istakla je Bubamara.

Foto: TvPink Printscreen

- Lepo si skinuo interpretaciju Parnog valjka. Ja ne volim taj krkljando, ali ti si to olično otpevao - rekao je Šaban.

- Ja sam dola uživala u tvojoj interpretaciji i onda si mi lupio šamar sa onim ''Hajmo modulacija''. Ovo nije tvoj nastup nego takmičenje - iskrena je bila Zorica i istakla da je iznervirao i dodala:

- Pomislila sam da ti dam 100 evra zbog toga.

Foto: TvPink Printscreen

- Drago mi je što sam te se setila. Stvarno si super pevač i to sam ti rekla i prošli put i ne smeta mi da se ponovim. Super si pevač - istakla je Dragana Mirković.

- Meni je bilo fenomenalno. Ti odlično pevaš i ne trebaju ti ni časovi pevanja. Vidi se da možeš visoko da pevaš. Odličan si, čista petica - rekla je Maja.

Autor: B. R.

#Pinkove zvezde

'