AKTUELNO

Zna se ko je prvi snimio pesmu i Darko Lazić je pogrešio. Malo si me nervirao zbog toga, pa nisam znao da li da se podignem - rekao je kralj narodne muzike.

Biljana Maletaški dolazi iz Mola i ima 31 godinu. Ona se predstavila pesmom Dragane Mirković ''Ne vraćaj se starim ljubavima', a Maja i Zorica joj nisu dali glas.

Foto: TvPink Printscreen

Takmičarka je u jednom trenutku umesto ''Ne vraćam se starim ljubavima'' otpevala ''Ne vraćam se starim muževima'' što je oduševilo Maju.

- Ovo je najbolja fora do sad. Ovako ću ja da pevam ovu pesmu od sad. Realno, ko je lud da se vraća starim muževima. Kupila me je s tom forom i sve drugo je palo u vodu, ali izvini što nisam podila stolicu. Bila si tanka - iskreno je rekla Maja.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja, iskreno, sam htela da je pitam koliko je muževa imala - našalio se Šaban i dodao:

- Moraš da poradiš na vibratu, ali ti imaš lep triler. Kad treba vibrato, to je ravno. Kupila si me s tim muževima.

- Ja sam se ženio dva puta i to sa istom ženom. Ja sam hteo da kopiram Elizabetu i Ričarda - šalio se Šaulić.

- Od mene sve najbolje. Uvaži Šabanov savet i bori se. Ja volim borce. Samo tako - savetovala je Dragana.

- Srećno u baražu i nemoj da ti se ponavlja ovaj baraž - kazala je Brunclikova.

- Originalna si i u potpunosti se slažem sa Draganom. Ja pričam, molim vas. Jedinstvena i samo napred - istakla je Bubamara.

Almir Sofić nastupio je nakon Biljane. On se predstavio pesmom ''Kraljice srca moga'' koju peva Šaban šaulić, a ima smao 21 godinu i dolazi iz Tuzle. Nakon interpretacije dobio je svih pet.

Foto: TvPink Printscreen

- Što pevaš to ''Verni sluga što se moli''? Zna se ko je prvi snimio i Darko Lazić je pogrešio. Zna se ko je prvi. Malo si me nervirao zbog toga, pa nisam znao da li da se podignem. Ja pevam ''Verni sluga što te moli''. Njoj se moli - kazao je Šaban.

- Savršeno. Triler fenomenalan. Razumem Šabana, ali razumem i tebe. Nije lako pevati ispred Šabana. Bez starca nema udarca - kazala je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

- Čuje se da znaš da pevaš. Odličan si pevač - kratka je bila Dragana.

- Tako se peva u Bosni - rekla je Zorica.

- Odlično. Tako se peva. Petica. Ćao brate - pozdravila je Bubamara takmičara.

Autor: B. R.

#Pinkove zvezde

'