AKTUELNO

Loše je otpevano iz aviona se čulo i videlo. Dečko je sladak i simpatičan, stvarno si loše optevao. Užas - iskrena je bila Bubamara.

Viktor Postolov ima 22 godine i dolazi iz Kočana stručnom žiriju ''Pinkovih zvezda'' predstavio se pesmom ''Okano'' Zdravka Čolića. On je dobio glas samo od Dragane i Zorice i nije uspeo da se plasira u baraž.

- Sladak je i crveno je moja boja - rekla je Maja kada je podugla stolicu.

Foto: TvPink Printscreen

- Već nekoliko puta sam bio glas za spas. Sada više nisam mogao da spašavam jer nisam jedini. Momak ima samo lep glas, ovo ostalo je sve s brda s dola. Ovaj odabir je, možda, njegova najveća greška - rekao je Šaban Šaulić.

- Loše je otpevano iz aviona se čulo i videlo. Dečko je sladak i simpatičan, stvarno si loše optevao. Užas - iskrena je bila Dara Bubamara.

Foto: TvPink Printscreen

- Po mom mišljenju ovo nije bilo ni za jednu stolicu, ali ne računamo Draganu jer ona ne voli da povređuje kandidate - kazala je Maja.

- Ovde sam ja problem. Nerealno sam glasala za tebe i izvini što sam glasala za tebe - rekla je Zorica kojoj se nije dopao Majin komentar, a potom pohvalila takmičara.

- Imala ja meko srce ili šta god ko mislio, ja sam ponosna na to što imam takvo srce. To nije bitno u ovoj priči. Svako od naših kandidata ko je u drugom krugu zaslužuje baraž. Imaš pravu mušku boju glasa što je svakako ono što vredi. Neka si ti nama živ i zdrav i nastavi dalje - savetovala je Dragana takmičara.

Nakon Viktora žiriju se predstavio Nemanja Nikolić iz Leskovca koji ima 23 godine. On je otpevao pesmu Ace Pejovića ''Godina i jače''.

- Buduća zvezda. Komplet. Rekla sam ti da mnogo dobro pevaš i da ličiš na Dženana Lončarevića i u prvom krugu - istakla je Dara.

Foto: TvPink Printscreen

- Slušala sam te i bila sam ljubomorna što je Dara rekla da si lepši od Dženana. Ali jesi. Samo još ne pevaš dobro kao Dženan - zaključila je Zorica Brunclik.

- Ti si super i ja sam prezadovoljna sa tobom. Nemam nikakvih zamerki. Lepo je, fina boja. Baš sam zadovoljna - oduševljena je bila Dragana Mirković.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja gledam svaku emisiju, pa i reprizu. Ali, volela bih da ima tri reprize zato što ja sedim u stolici. Ti si bombona i super si. Pitak si i ne tražim zamerke - rekla je Maja Nikolić.

- Kad neko ovako peva grehota je da nema svih pet stolica. Ti dobro pevaš i dobro izgledaš. Bilo je nekoliko falšića, ali ja neću da te davim, sve su rekle moje koleginice - zaključio Šaulić.

Autor: B. R.

#Pinkove zvezde

'