AKTUELNO

Iako su mnogi mislili da ga je trema savladala, ovaj takmičar objašnjava šta se desilo na snimanju najgledanijeg muzičkog šou programa.

Osamnaestogodišnji takmičar iz Brusa u prvom krugu "Pinkovih zvezda" već nakon izvođenja prve pesme dobio je svih pet glasova. Strahinja Živanović je dobio samo reči hvale od članova stručnog žirija i prošao direktno u drugi krug takmičenja.

Iako tvrdi da je trema na njegovim nastupima tek malo pristuna, na sceni "Pinkovih zvezda" desila se prava drama kada je Strahinji pozlilo.

Dve noći pre snimanja emisije sam imao nesanicu, na dan snimanja sam imao mučnine i nisam hteo da se prejedem, misleći biće mi lakše, pa onda ta mala trema, sve se sakupilo i prouzrokovalo to da mi na sceni pozli. Ali ja sam jedna pozitivna osoba koja na sve to gledam sa druge strane, ovoga puta me je to izdvojilo iz mase kandidata, u prvom krugu je to bilo moje pevanje - kroz smeh je rekao Strahinja Živanović.

Foto: Printscreen Youtube

Šta se dogodilo na ružičastoj sceni, kao i da li je Strahinja prošao dalje, imaćete priliku da vidite večeras od 21:30 na Televiziji Pink, a Strahinja je za Pink.rs sumirao utiske iz prvog kruga takmičenja.

- Petica i komplimenti u prvom krugu su mi imponovali itekako, uticali su na moje samopouzdanje i činili meni ličnu satisfakciju, taj osećaj kada pet legendi u svom poslu daju takve komentare, meni je bilo ostvarenje snova. Ne mogu da kažem da nisam očekivao, ali nisam ni bio baš siguran u potpunosti da će se sve tako odvijati - iskren je bio ovaj takmičar i dodao:

Bio sam u prvim emisijama prvog kruga, pribojavao sam se komentara svih članova žirija, što je normalno. Svako od njih je vrlo kompetentan za žiriranje. Što se tiče treme, imam blagu tremu na sceni i kada bih morao da dam drugo ime tremi, oni bi u mom slučaju bila odgovornost.

Foto: Facebook

Strahinja uživa da peva, a kako je sam otkrio, njegovi roditelji su talenat za pevanje primetili još u ranom periodu njegovog detinjstva.

- Moji roditelji su to uvideli dosta ranije od mene, u četvrtoj godini sam već imao igračku mikrofon koji je bio centar sveta, a pevalo se i na kabl od usisvača. Ja sam uvideo taj talenat u osnovnoj školi, kada me je nekako otkrila profesorka muzičkog - rekao je ovaj osamnaestogodišnjak iz Brusa.

Foto: Facebook

Strahinja Živanović je otkrio da mu najveću podršku pružaju upravo roditelji, kao i da bi se radovao pobedi.

- Pobedu ne očekujem, ali ako bi došlo do toga, ne bih imao ništa protiv - iskren je bio Strahinja.

Večeras će gledaoci Televizije Pink imati priliku da ponovo slušaju Strahinju na sceni "Pinkovih zvezda", a do tad mogu da uživaju u njegovim nastupima iz prvog kruga.

Autor: J. Vučić

#Pinkove zvezde

#Strahinja Živanović

#Takmičenje

#emisija

'