AKTUELNO

Životni san mi je da uspem da kao pevač osvojim publiku, da ne budem od onih koji će na nekoga podsećati, vec da imam svoje ja na sceni, rekao je ovaj sedamnaestogodišnjak.

Bojan Pavlović je učesnik “Pinkovih zvezda” koji je svojim nastupima žiri oduševio i izmamio mnoštvo komplimenata. Ovog sedamnaestogoidšnjak iz Kragujevca publika je imala priliku da upozna u prvoj sezoni “Pinkovih zvezdica” gde je svojim energičnim nastupima podizao publiku i članove stručnog žirija na noge. Bojan Pavlović u intervjuu    za Pink.rs otkriva svoje utiske o takmičenju, koji mu je životni san, gde bi želeo da održi svoj prvi koncert i još mnogo toga.

Foto: Privatna arhiva

Iskustvo u „Pinkovim zvezdicama” mi je veoma značajno i u velikoj meri mi je pomoglo da savladam strah od prostora, koji ipak treba da pokušam da osvojim svojim pevanjem, kao i žiri pored publike u njemu - objasnio je Bojan.

Od Bojanovog učešća u "Pinkovim zvezdicama" prošlo je skoro dve godine, a kako je sam istakao, od tada se dosta toga promenilo. On je završio nižu muzičku školu za harmoniku u klasi profesora Slobodana Stanića Fokija u Kragujevcu, a kao učenik solo pevanja do sada je osvojio mnogo nagrada.

- Ja još uvek učim i svestan sam da je ovo zanat koji mora i da se uči, kao i da se po malo krade. Kako mi je objašnjeno, period mutiranja glasa je prirodan proces koji ne treba da se veštački završava, trudim se da ispoštujem svoju prirodu i da nadograđujem svoje pevanje bez forsiranja. Idem na časove pevanja kod profesora Voje Spasića u AVIA ,,Arhangeli,, u Kragujevcu i sa njim radim sve vrste pevanja, pre svega solo pevanje. Narodno pevanje, kao i pop, rok, rnb, jer su sve to komponente koje mi pomažu da svoj glas upoznam do kraja, jer moj profesor kaže da je glas jedna velika igračka sa kojom treba da naučim da se igram i koju ne smem da pokvarim. Profesor inače predaje pevanje na fakultetu i aktivan je koncertno. U prvom krugu sam inace otpevao njegovu varijantu Đelem Đelem - rekao je ovaj takmičar.

Foto: Privatna arhiva

Ne očekujem pobedu, ali mi je želja da na najbolji mogući način predstavim ono što imam i što učim, da uživam u svom pevanju. Volim da svojim pevanjem osvajam, a ne da napadam publiku - otkrio je Bojan Pavlović.

U prvoj sezoni “Pinkovih zvezdica” Bojan je bio jedan od miljenika Goce Tržan, a čini se da je sada potpuno osvojio srce Zorice Brunclik, koja mu je rekla da je on “Svetsko a naše”.

Svakako mi imponuju pozitivni komentari, ali volim da čujem i negativne! Pre svega sam svestan da još mnogo toga moram da naučim i negativne komentare posmatram kao još jednu lekciju više. “Svetsko a naše” komentar je koji sada uvek moram da opravdavam, u svakom sledećem nastupu. Velika je obaveza, a još veća sreća što sam takav kompliment dobio od Zorice - rekao je Bojan Pavlović.

Foto: YouTube screenshot

Zanimalo nas je sa kojim od članova žirija bi Bojan voleo da snimi duet jednog dana.

- Ja bih voleo sa svima njima, pošto radim sa profesorom sve vrste pevanja koje predstavljaju članovi žirija. Meni bi bilo draže da znam da li bi neko od njih možda nekad poželeo da snimi duet sa mnom - iskren je bio ovaj učesnik "Pinkovih zvezda".

Foto: YouTube screenshot

Životni san mi je da uspem da kao pevač osvojim publiku, da ne budem od onih koji će na nekoga podsećati, već da imam svoje ja na sceni i da dođem do raspona od 5,5 oktava kao moj profa, jer su mi preneli da je nekoliko puta rekao da ću najverovatnije ja biti njegov pevački naslednik, kada za to dođe vreme. Svoj prvi koncert bih voleo da održim na "Kolarcu", upravo zato što je tamo moguće izvesti kompozicije svih žanrova. Prostor je prelep i najreprezentativniji u Srbiji koliko ja znam. I svakako bih voleo da taj koncert započnem pesmom ,,Caruso,, u kojoj pevam u rasponu od 3,5 oktave i pokazujem 5 načina pevanja (opersko, rok, pop, rnb i jazz pevanje) - otkrio je ovaj sedamnaestogodišnjak.

Bojan je prošlog petka otpevao "Bolje biti pijan nego star" od Plavog orkestra i sa svih pet prošao direktno dalje, a žiri kao i publika nestrpljivi su da ga vide u narednom krugu "Pinkvih zvezda".

Autor: J. Vučić

#Bojan Pavlović

#Intervju

#Pinkove zvezde

#Takmičar

#emisija

'