AKTUELNO

Čim je čula pesmu ljute rivalke Aleksandre Radović, Maja je nastup kandidatkinje morala da prokomentariše na sebi svojstven način.

Lepa dvadesetogodišnjakinja iz Nikšića Tijana Jovović večeras je u "Pinkovim zvezdama" otpevala pesmu "Kao so u moru", jedan od najvećih hitova Aleksandre Radović.

Foto: Printscreen

Ona nije svojom interpretacijom uspela da podigne sve članove žirija, koji su doneli odluku da njenu interpretaciju ocene trojkom.

- Na stranu to što umilno pevaš i što imaš lepu boju glasa, sve je to lepo, ali nisi "legla na ton". Ovo se dešava pevačima koji nemaju dovoljno iskustva, nisi raspevana. Falširala si celu pesmu, ne smem da komentarišem da li je bilo za tri stolice ili ne. Ne želim da budem zli duh, grbavac. Imaš veliki glas čim si uzela Aleksandrinu pesmu, jer Aleksandra je neosporno dobar pevač - rekla je Maja.

Foto: Printscreen

Posle Tijane, na velelepnu scenu najpopularnijeg muzičkog takmičenja izašao je Nemanja Mitrović, dvadesetdevetogodišnjag iz Beočina.

Foto: Printscreen

Nemanja je otpevao pesmu "Moj je život Švicarska" Dina Merlina i osvojio četiri glasa žirija - falila je samo Šabanova stolica za njegov direktan prolazak u treći krug.

Dosta je bilo nečistih tonova, sve vreme si plivao iznad tonaliteta. Gledao si više taj performans, a trebalo je da se usresrediš više na pevanje. Bilo je dosta nečistih tonova - iskren je bio Šaulić.

Foto: Printscreen

Autor: D .Tanasijević

#Aleksandra Radović

#Maja Nikolić

#Pinkove zvezde

'