AKTUELNO

Dobro izgledaš i dobro si obučen, stvarno si za "Pinkovu zvezdu". Odličan si, rekla je ova članica žirija.

Aleksa Rabrenović je takmičar iz Beograda, a otpevao je pesmu Saše Kovačevića "Lapsus". On je dobio svih pet glasova, a Darina stolica nije funkcionisala te je i pored toga što je stisla zeleni taster, ostala dole.

Foto: YouTube screenshot

Dobra energija, to je prvo što sam čula večeras. Jako dobra energija i ti mi nekako sigurno zvučiš, kao da si na svom terenu, maltene kao da je tvoja pesma. Jako mi se dopada i stajling - rekla je Dragana Mirković.

Foto: YouTube screenshot

- Meni si bio super, i taj ten mi se sviđa. Ti si najpopularniji takmičar, zar ne? Non stop si u novinama. Svašta je pisalo. Ali dobro, verujem da  neki naslovi nisu istiniti pošto svašta i o meni pišu - rekla je Dara, a Aleksa je objasnio o čemu se pisalo.

Foto: YouTube screenshot

Ja sam samo rekao da je Dara najbolja riba u žiriju tada bila. Draganu poštujem, Zoricu isto, vi tada niste bili u žiriju. Dara jeste dobra riba, ja stojim iza toga - rekao je Aleksa Maji koja ga je napala što je izdvojio samo Daru.

- Hvala ti na tome "dobra riba", ja mislim da si dobar pevač. Dobro izgledaš i dobro si obučen, stvarno si za "Pinkovu zvezdu". Odličan si - rekla je Dara Bubamara za Aleksu o kom se pisalo i da je ugradio silikone u grudi, koje je, navodno, potom i izvadio.

Foto: YouTube screenshot

Milan je pokušao da popravi Darinu stolicu, a Maja je na to povikala:

-Milane, ti hoćeš sve da nas spališ. Da nas kremiraš!- paničila je Nikolićeva koja je u jednom trenutku predložila da dovedu sveštenika da okadi stolicu. I kako Darina stolica nije proradila, ona je donela odluku da svakom kandidatu da svoj glas.

- Dugo me nije bilo pa sam rešila da ostanem gore i svakom dam glas. Ja volim da budem gore - rekla je Dara.

Dijana Rajić je takmičarka iz Sarajeva, a večeras se predstavila hitom Svetlane Cece Ražnatović "Monotonija". I ova takmičarka je oduševila žiri i dobila svih pet glasova.

Foto: YouTube screenshot

Maja Nikolić se pohvalila da je na Cecinom albumu na kom je i ova pesma upravo ona pevala prateće vokale.

Super si ti meni zvučala. Otpevala si baš onako kako treba, odlično - rekla je Dragana Mirković.

Foto: YouTube screenshot

- Energično, podigla si nas na noge u svakom smislu jer smo i mi više uveli k'o zelenkade. Prema tome, bilo je energično - rekla je Zorica Brunclik.

Foto: YouTube screenshot

Svi članovi žirija su se složili da je Dijana odlično otpevala i da samo tako nastavi.

Autor: J. V.

#Aleksa Rabrenović

#Dara Bubamara

#Pinkove zvezde

#Takmičenje

'