AKTUELNO

Ova članica žirija je kao i uvek bila bez dlake na jeziku.

U večerašnjoj emisiji "Pinkovih zvezda" očekuju vas talentovani kandidati koji će se boriti za naklonost žirija i tako sebi obezbediti mesto u narednom krugu.

Publika u studiju je aplaudirala i skandirala ime Milana Kalinića i time pokazala naklonost prema voditelju. To je fasciniralo Maju Nikolić.

Ja stalno razmišljam i mislim da si ti najplaćeniji voditelj  na planeti Zemlji. Večito ovi ljudi navijaju za tebe, kao da si snimio 40 cd- ova.

Foto: YouTube screenshot

Pre nego što ste se podigli, hteo sam da kažem da se osećam kao da imam dve dijamantske ploče. Sad znam kako je vama, jaoj, što je dobro - rekao je Milan koji je priznao da se na trenutak osetio kao zvezda, kao članovi žirija kojima inače skandiraju fanovi.

Foto: YouTube screenshot

Atmosfera u studiju "Pinkovih zvezda" je na samom početku veoma vesela, a Milan je primetio i izazovan stajling Dragane Mirković.

Draganče, kakav je to stajling? Seksi? Zašto je strašno biti seksi - upitao je Kalinić ovu članicu žirija.

Foto: YouTube screenshot

- Pa ja nisam navikla da to budem. Uvek su me doživljavali kao simpatičnu i kao to je to. Ja sam zadovoljna sa tim. To mi je limit i meni je to super - rekla je Dragana Mirković.

Sudeći po večerašnjem raspoloženju članova žirija, čeka nas veoma uzbudljiva emisija. Stručni žiri zauzeo je svoje početne pozicije, a nova epizoda ''Pinkovih zvezda'' može da počne.

Autor: J. V.

#Maja Nikolić

#Milan Kalinić

#Pinkove zvezde

#Takmičenje

#emisija

'