separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

'TI SI MALO ČUDO' Čim je Joca Vasić (12) uzeo violinu u ruke, počela je MAGIJA: Žiri nije štedeo komplimente zbog njegovog nastupa u finalu Pinkovih zvezda (VIDEO)


Pobrao simpatije članova žirija, ali i publike u studiju.


Maestro na violini Joca Vasić, koji ima samo 12 godina, zablistao je i u finalu "Pinkovih zvezda - All Talents". Tokom nastupa Joca je privukao pažnju svih prisutnih u studiju, a neki članovi žirija izvadili su svoje mobilne telefone i snimali Vasićevu tačku.

Autor: TV Pink Printscreen

Joca je razvalio. Sa takvom lakoćom je svirao neke užasno teške delove... Mene je privlačio i bend koji ga je savršeno pratio. Joca je ipak ovde glavna ličnost. Savršeno, najbolji si instumentalista u celom šouu - rekao je Žika Todorović.

Autor: TV Pink Printscreen

Naše malo čudo iz Beča! Jako mi je drago što si ušao u finale i veliki pozdrav za tvoju podršku. Ti si ovde u centru pažnje. Ti si apsolutni sluhista i to je za poštovanje. Nadam se da će ljudi glasati za tebe i da ćeš imati dobar plasman, ako ne i pobedu - govorila je Kija.

Autor: TV Pink Printscreen

Ti si toliko opušteno to radiš, ti si toliki šmeker na toj sceni. Ti si se rodio za tu scenu tu - poručila je Dušica Jakovljević Joci.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo. 

Autor: S. Kuvekalović 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti