AKTUELNO

Legendarni pevač narodne muzike ponovo je bio u centru pažnje u novoj epizodi "Pinkovih zvezda".

Jedini muškarac u žiriju "Pinkovih zvezda" i u novom izdanju najpopularnijeg muzičkog takmičenja bio je glavna zvezda.

Temperamentne dame u prošlim emisijama borile su se za naklonost Šabana Šaulića, što su nastavile da čine i dalje, na dosta brutalniji način.

Foto: Printscreen

Kao što se i očekivalo, pevačica Maja Nikolić bez dlake na jeziku otkrila je zbog čega je ponosna na Šabana, a nakon njenog izlaganja, legendarni pevač pocrveneo je od stida.

Šabane, da Bog da ja bila potentna tako kao ti. Ne brini, Šabane, dizaće ti se do 104. godine - bez pardona rekla je Maja i šokirala sve u studiju.

Foto: Printscreen

Nedugo zatim, u akciju je krenula i Dara Bubamara, Šabanova "bubica", kako je on od milošte zove. Dara nije časila časa, već je nakon Majinog neuobičajenog udvaranja rešila da se približi Šabanu i sedne mu u krilo, što je zasmejalo sve u studiju.

Foto: Printscreen

Iako je bio iznenađen zbog njenog poteza, Šaban je primio Daru u svoju crvenu fotelju, pa se temperamentna pevačica lepo smestila kod Šaulića, u čijem se društvu sjajno osećala.

Foto: Printscreen

Takođe, u novom izdanju "Pinkovih zvezda" zasijaće maestralni kandidati iz celog regiona, a ko će imati najviše sreće pogledajte u subotu u 21 sat na Televiziji Pink!

Autor: D. Tanasijević

#Dara Bubamara

#Maja Nikolić

#Pinkove zvezde

#Šaban Šaulić

'