separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

JOŠ MALO VREMENA JE OSTALO! Večeras ćemo saznati 12 finalista 'Pinkovih zvezda - All Talents! KO ĆE SE BORITI ZA 3.000.000 dinara?


Pratite večeras na TV Pink!


Poslednja polufinalna emisija "Pinkovih zvezda - All Talents", takmičenja koje od ove sezone objedinjuje sve talente, na programu TV Pink je večeras, odmah nakon emisije "Hit Tvit". Tokom četiri meseca, koliko je trajalo takmičenje, na sceni ste imali priliku da vidite ljude sa najrazličitijim talentima, koji su oduševili petočlani žiri.

Autor: E-Stock/Ivan Dobričić

Žiri u ovoj polufinalnoj emisiji poslednji put donosi odluku, s obzirom na to da je u velikom finalu odluka na vama. Iz prethodnih emisija saznali smo imena prvih šestoro finalista - Sanja Mikić, Milan Balinović, Emir Samardžić, Uroš Mitrović, Joca Vasić i plesna grupa "TNT". Ove nedelje će im se u borbi za glavnu nagradu od 3.000.000 dinara pridružiti još šest nastupa.

Ove nedelje gledaćemo Vladimira Volkova koji će se predstaviti pevanjem, za prolazak u finale će se boriti i plesači - solistkinje Anđela Milović i Sara Saršon. Magiju će na sceni izvesti David Rao, kao i duo Piksi i Zeka, dok će poznate će imitirati Nikola Veljović.

Autor: Ivan Dobričić

Kojih 12 nastupa će se boriti za pobedu, saznaćete u poslednjoj polufinalnoj emisiji "Pinkovih zvezda - All Talents" večeras na televiziji Pink, odmah nakon emisije "Hit Tvit".

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti