AKTUELNO

Sa Tozovcem sam milion puta osvanula u prestoničkom restoranu. Da podsetim moje kolege i publiku, čast mi je da imam duet sa Tozovcem, pesma "Boem", duet sa pokojnim Luisom... - kazala je Maja između ostalog.

Mina Mladenić je takmičarka iz Kragujevca koja se večeras predstavila pesmom Goce Stojićević "Ja ne mogu bez njega". Mina je dobila četiri glasa, budući da Zorica Brunclik nije dala svoj glas.

Foto: YouTube screenshot

Mislim da nije za pet stolica. Ne sviđa mi se kako si manirski otpevala ovu pesmu. Znam iz prošlog kruga da je to bilo mnogo lepše. Ne sviđa mi se kako si "e" izgovarala. Potrudi se da nađeš neku koja ima manje "e". Ti odlično pevaš, po meni je ovo samo nesrećan izbor - rekla je Zorica Brunclik.

Foto: YouTube screenshot

- Meni se dopalo kako si otpevala, divno, tanano, svaki tačan triler. Ja ne znam da li ja pogrešno čujem, ali meni je odlično, fenomenalno. Dopao mi se i izbor pesme i lepo izgledaš - rekla je Dara Bubamara.

Foto: YouTube screenshot

Benjamin Hromo je takmičar iz Sarajeva. On je večeras izabrao pesmu "Ovamo cigani" od Predraga Tozovca. Benjamin je dobio četiri glasa, budući da Šaban Šaulić nije dao svoj glas.

Foto: YouTube screenshot

- Meni si ti bio super. Ništa ne bih imala protiv da je bilo pet stolica. Lepo nam je bilo, stvarno - rekla je Dragana Mirković.

Foto: YouTube screenshot

Moram da se vratim na one što su dobili petice, zato mi ovo nije za pet glasova. Pogotovo zato što je sam početak pesme, onaj donji glas, bio falš. To me je odmah odvuklo da nije kako treba. Kasnije si se malo ispravio. Ali falilo je one lepe interpretacije koju sam ja navikao da slušam u toj pesmi - rekao je Šaban Šaulić.

Foto: YouTube screenshot

- Meni je ovo bilo savršeno. Hoću da ti kažem, sa Tozovcem sam milion puta osvanula u prestoničkom restoranu. Da podsetim moje kolege i publiku,  čast mi je da imam duet sa Tozovcem, pesma "Boem", duet sa pokojnim Luisom, pesma "Crvena haljina", i duet sa Usnijom Redžepovom. Čast mi je da sam pevala sa najvećim pevačkim legendama. Čast mi je da sam držala stolicu Tozovcu dok smo pevali i ponavljali, jer je bio star da stoji celu noć  - rekla je Maja Nikolić, dok je Dara Bubamara prevrtala očima za vreme Majinog komentarisanja.

Foto: YouTube screenshot

Foto: YouTube screenshot

Autor: J. V.

#Benjamin Hromo

#Dara Bubamara

#Maja Nikolić

#Pinkove zvezde

#Takmičenje

'