AKTUELNO

Bubamara se oduševila kandidatkinjom koja je otpevala novu pesmu Aleksandre Prijović, a onda je ishvalila mlađu koleginicu.

Prva se za večeras predstavila i probila led Katarina Disić (19) koja je otpevala pesmu Aleksandre Prijović ''Senke''.

Foto: Printscreen

Katarina je na kraju numere dobila četiri glasa stručnog žirija, od Dare, Šabana, Dragane i Maje, dok je Zorica prvo podigla, a onda spustila stolicu.

Nije za pet, ali ako obuzdaš malo glas i temperament prolaziš u baražu - poručila je Zorica takmičarki.

Foto: Printscreen

Bila je odlična, staložena, mirna, imala je tonalitet. Dinamika je bila fantastična. Briljirala si od početka do kraja, za mene je ovo bilo za pet stolica - rekla je Maja.

Foto: Printscreen

Naježila sam se kada si počela da pevaš. Dobra je pesma. Stvarno mi je žao što nisi dobila pet - rekla je Dara, a onda je pohvalila mlađu koleginicu:

Foto: Printscreen

Aleksandra Prijović ima veoma dobre pesme, hit do hita i dobra je pevačica. Po meni je ona u zadnjih deset godina najbolji mladi vokal kod nas.

Foto: Instagram

Drugi se predstavio Aleksa Radojičić (19) pesmom ''Ja baraba, a ti vila''.

Foto: Printscreen

Aleksa je dobio četiri glasa, od  Dare, Šabana, Dragane i Maje.

Meni si se stvarno dopao, imaš lepu boju glasa. Ti lepo i nežno pevaš. Ta pesma mi se ne dopada, malo je ''šili bili''. Ti u njoj nisi mogao da pokažeš - rekla je Dara.

Foto: Printscreen

Meni se takođe pesma nije dopala, ali ti fino pevaš. Međutim, drago mi je što se Zorica nije podigla, imala je pravo - rekao je Šaban.

Foto: Printscreen

Katarina i Aleksa će sreću okušati u baražu.

Autor: M. K.

#Aleksandra Prijović

#Dara Bubamara

#pevačica

'