AKTUELNO

Ko ulazi u finalnu trku za 3.000.000 dinara pratite večeras od 22:15 časova na TV PINK!

Šou program "Pinkove Zvezde - All talents" bliži se kraju, a sve je neizvesnije ko će poneti titulu najboljeg i nagradu od 3.000.000 dinara. Petočlani žiri je odabrao 40 najboljih koji će imati prilike da pokažu svoje talente u dve polufinalne večeri, od kojih je jedna na programu večeras i to od 22:15 časova na televiziji Pink.

Pred Dušicom Jakovljević, Kijom Kockar, Damirom Handanovićem, Žikom Todorovićem i Slobom Radanovićem je težak zadatak da od 19 kandidata koji će se pojaviti u prvoj polufinalnoj večeri odaberu 6 najboljih koji idu u finale.

Foto: e-stock Ivan Dobričić, Pink.rs

Večeras ćete imati prilike da vidite fantastične instrumentaliste: Jelenu Matejić i Mihaila Stefanovića na violioni i harmonici, Uroša Mitrovića za bubnjevima, violinistu Jocu Vasića, umetnike na gitarama Jovanu Milanov i Milana Balinovića, ali i orkestar harmonika "Aleksa Šantić" iz Bijeljine. Svojim plesom očaraće vas solistkinje Anđela Đapić i Elena Čaparević, kao i grupe "Cool Kids" i "TNT Force Black Squad", dok će umeće u brejkdensu pokazati Anđelko Pavlović, Matija Jamina i trio "Criminalz Breakerz". Magijom i iluzijama u polufinalnoj emisiji predstaviće se Bojan Bogdanović i Emir Samardžić, pevanjem Anastasija Ićurup, glumom Luna Savana Alimpić, brzim slikanjem David Šoltes, a recitovanjem Sanja D. Mikić.

Foto: TvPink Printscreen

Polufinalne emisije donose i nova pravila - svaki član žirija ima pravo da šest puta pritisne taster ispred sebe i nekom nastupu da zvezdicu. Onaj nastup koji dobije zvezdice od svih pet članova žirija, prolazi direktno u finale. Sa druge strane, svim takmičarima žiri će dodeljivati ocene, koje će se na kraju sabrati, te će oni sa najvišim ocenama proći u finalnu emisiju.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NIJE ŽELEO DA NOĆ PROVEDE U BEOGRADU: Filip Mijatov otkrio gde su DOKAZI za novac koji je uplaćivao Ani i priznao KOG ČLANA NJENE PORODICE JE UPOZNAO!

Pink.rs

#Pinkove zvezde - All Talents

'