separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

KAO DA SI OD GUME! Kockareva poručila ovom takmičaru da će igrati u njenom NOVOM SPOTU, a onda ju je ostatak žirija SUROVO ISPROZIVAO! (VIDEO)


Dobio svih pet "da".


Matija Jamina, momak iz Beograda, svoje plesačke sposobnosti predstavio je ove nedelje u "Pinkovim zvezdama" milionskom audotorijumu, publici u studiju i stručnom žiriju koji čine Kristina Kockar, Žika Todorović, Sloba Radanović, Dušica Jakovljević i Damir Handanović.

Autor: TV Pink Printscreen

Autor: TV Pink Printscreen

Nakon što je Matija završio sa svojom tačkom, publika i žiri su ga pozdravili velikim aplauzom, dok je Srđan Žika Todorović ustao i počeo da tapše.

Ja znam da si ti iz 'Beodensa' koji prati 'Pinkove zvezdice' i gledam te stalno. Mislim da sam te skoro zapratila na Instagramu. Tražim plesača za svoj novi spot i prošao si audiciju - govorila je Kija.
Dobro čuli smo da snimaš novi spot - burno su reagovali ostali članovi žirija.

Autor: TV Pink Printscreen

Kao da si od gume! Svaka ti čast, kao si ovo radio sve iz glave - prokomentairsao je nastup ovog takmičara Sloba Radanović.

Matija je za svoj nastup dobio svih pet pozivinih glasova, pa ćemo i njega gledati u daljem toku takmičenja "Pinkove zvezde" koje se emituje na televiziji Pink svake nedelje.

Autor: S. K.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti